NesaKV

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About NesaKV

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nele
  • Automobil
    trazim bmw
  1. NesaKV

    Oglasi

    Da veoma je smesno to sto kao diplomirani ekonomista,zavrsio u roku,drzavni KG vec 3 godine visim na birou i overavam knjizicu ,i skupim po koji dinar vodeci knjige da sebe obradujem autom pa makar bio i za 1000e,jer pokoji zaradjeni dinar treba i na drugu stranu da ode ne samo na auto.Noviji imam u porodice ali nije moj,mislim vozim ga ja ali nije to to,volim e30 kao model, ne volimo svi mi mladi da pustimo folk sednemo u tudj golf 4 glumimo fudbalere/krimi dzimi likove u separeima i jure klinke... Voleo bih ja sigurno da gledam te e90ice od 10.000e ali ja sam samo 27godisnji ekonomsita u s
  2. NesaKV

    Oglasi

    Kocka je kupljena drugari. :preved: Posle 2 meseca potrage i 10ak pogledanih kola gubio sam nadu,ako nekog zanima sta sam sve gledao neka pusti PM da mu prosledim slike i sta sam sve zapazio,mnogi su na oglasima da ne bih pisao roman NAPISACU PAR RECI o zadnjih 2/3 koje sam vido ovih dana... 1. Sinoc je otisao drug do CA da pogleda ran i pogledao http://www.polovniautomobili.com/oglas3509188/bmw_316_e30_m40/ ima problema sa pumpm,kardan zamascen a i izgled nije kao na slikama  ima jos par sitnica korektan auto ali ne ono sto meni treba,razocarenje, zadnja 1000e dakle manje nego sto sam
  3. NesaKV

    Oglasi

    HVALA!Najbolji najkonkretniji odgovor,ovo sam trazio. Uradicu sutra ovako,vodim druga iz servisa sa sobom,jer sam tanak i obavesticu kako je bilo da ne spam-ujem vise u ovoj temi. Nadam se da u pazariti kocku sutra.
  4. NesaKV

    Oglasi

    Hvala,pozvacu,mada je malo saren ali za ovu kintu ok.. Sutra idem na 3/4 adrese sa parama pa obavestavam uvece kako sam prosao..Hvala svima!
  5. NesaKV

    Oglasi

    Ocekivao sam tako pametan odgovor.. Daj onda predlog za neki koji je dobar? Idem sutra do Cacka Raske i dva uvde u KV pa koji bude prihvatio uzimam,da ne dosadjujem vise ovde na temi. Javicu samo sta sam kupio i za koliko,napisacu sta sam gledao da znaju i drugi da ne idu dzabe...Povescu druga koji radi u kum bmw cacak pa sta im on kaze tako ce i biti..
  6. NesaKV

    Oglasi

    @salebg za ovakve tuning smajle japan power kerefeke na bmw-u ni necu :dance3: Prihvatam kritiku.. Od svih navedenih koji je po slikama i prikazanom najboljki da zanemarimo cenu??Predlozi ja da znam ne bi pitao vas koji ste ovde? I da prihvate 1100 koji da uzmem>
  7. NesaKV

    Oglasi

    0vako vec nesto mi se nimalo ne svidja...Ciganija i spolja i unutra,trazim samo fabricki izgled i 4vrata e da ovom i ovaj je 1900wtf!?!?!? njemu ni 1100 e ne bi ponudio 800/900 mu dosta..
  8. NesaKV

    Oglasi

    xxaax i ja bi voleo da ih uzmem za toliko :preved: Idem u petak nudim 1100e ko uzme uzme i meni super..Hvala na pomoci svima...
  9. NesaKV

    Oglasi

    Ma ima nekih ilaganja u sivi al to su valjda sitnice,nisu to skupi deloi... Sivi mi malo vrda oko provere u servisu mislio sam da odemo do kuma,ovaj crni kaze povedi majstora kompletno pogledaj auto provozaj proveri sta treba..Videcvako nesto ,ne verujem da opravdava crni 400e razlike..Mada felne,registrovan godini,ne znam...Javicu u petak sta je bilo,kad im spustim obojici 1100e na ruke popustice hitno im je sirgurno B) Koliko da dam maksimalno za oba sta mislite??
  10. NesaKV

    Oglasi

    Ma ne verujem da je sa foruma javio bi se da je reg..Niko ne zna ove automobile.. U pravu si jedino mi se svidela boja i sto je registrovan do 4.2014te,ima i dodatni set guma koje daje sa 15inc fabrickim onim isprepletanim felnama,i jos par nekih sitnica koje idu uz auto pokusacu da mu slomim cenu to mi je na 40minuta voznje ,odoh u petak malo bi spustio 1400e reako je ali sad gledam stvarno je go ko pistolj i nema plin :lol: mnogo para... cacanski je registrovan do jula ove godine to mi je dodanih 150e u startu za koji dan i kaze pumpa za benzin za zamenu i nesto na kardanu, i protokom
  11. NesaKV

    Oglasi

    :angry: zvucite kao ovaj lik sa crnom kockom sto na opsaku o plinu kaze, "ako je probelm to sto nema plin nemoj ni da kupujes bmw, nije za tebe ..."bla bla.. Bilo kako bilo idem u petak da vidim i njega http://www.polovniautomobili.com/oglas3331410/bmw_316_i/ i ovaj u Cacku http://www.polovniautomobili.com/oglas3509188/bmw_316_e30_m40/ blizu su mi oba..Povescu majstora,i ponecu 1100e u kesu pa kad vide gotov novac garantujem da ce jedan od njih da ga da za taj novac..Smem da se kladim..Hvala svima na pomoci.
  12. NesaKV

    Oglasi

    Da je 4vrata pogledao bih ali samo 4v.. A za cenu si u pravui ne vidim da su ovi od 1300/1500e bolji nego ovaj za duplo manje para imam isti auto i plus PLIN! Samo potrvrdjuje da je ludost da dam preko 1000e za kocku,ispasce valjda neki,pokusao sam da ubijem cenu ali tvrdoglavi ljudi auto bez plina,23 godine 1500e ma da... A jel zna neko vlasnike od bilo kog ovde postavljenog auta..
  13. NesaKV

    Oglasi

    Hvala nije al istice registacija sivom i ima nekih ulaganja sto mi je rekao,a ovaj crni nece mnogo da spusti na moju opasku da ce tesko prodati kocku bez plina za 1500e, rekao je da ako mi je mana sto kocka nema plin da ne gledam da kupujem e30,kao nije za mene??!Sta je time hteo da mi kaze ne znam,ali kad bih skupio jos para pogledao bih je ali mnooogo bre 1500e!
  14. NesaKV

    Oglasi

    Hvala za sada su mi ova dva favoriti http://www.polovniautomobili.com/oglas3509188/bmw_316_e30_m40/ http://www.polovniautomobili.com/oglas3331410/bmw_316_i/ kad bi njih mogao da uzmem po ceni ovog plavog sto si postavio ili malo nizoj uhh
  15. NesaKV

    Oglasi

    Hm da lep je,pogledacu i cena je OK pozvacu... Pored onih sto sam stavio,oba su spustila cenu dosta ispod ova dva su mi zapala za oko http://www.polovniautomobili.com/oglas3509188/bmw_316_e30_m40/ -cena mi je OK cuo sam se sa covekom ovaj drugi http://www.polovniautomobili.com/oglas3331410/bmw_316_i/ jedino mi cena malo jaka 1500e je mnoogo za kocku,zvao sam spustio bi ali ne puno,videcu,a i nema plin... Zna li neko nesto o vim automobilima bilo sta?Hvala ljudi!