BataRs

Members
  • Content Count

    253
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BataRs

  1. Ja imao venturi radilo ok. ali stalno se odvrtao sraf za stelovanje,pa negne malo napukne crevo od vakuma nece da ide trosio od 11 do 14 litara. Sekvent data bio 750e pa je i ova varijanta bila dobra. Veruj mi druze neces se pokajati

  2. http://www.bmwclubserbia.com/forum/index.php?showtopic=2557

    Kada sam hteo u kocku da ugradim sekvent rece mi covek da nije nikakav problem e sad ...

    Jedino ne znam kakav je kod vas propis o atestu vozila, kod nas ne moze da prodje atest bez sonde. Isto je nisam imao fabricki ali morao da ugradjujem.

    Ali naravno tu dolazi do izrazaja "srpska" snalazljivost, lambda od citroena i kontrola naravno ne ispravno, sve lepo i kulturno spakovano kao iz fabrike :sarcastic:

  3. Isperi motor sledeci put 350din neka tecnost za ispiranje hladnjaka i dobro izluftiraj sistem posto ti je negde ostao vazduh zarobljen, ako imas ugradjen plin tu je sigurno problem.

    Imao isti problem nekoliko meseci do duse na golfu 3 150ks, juce isprao motor i opet isto. Bio sam uporan i potrosio 8 lit antifriza dok nisam izbacio vazduh iz isparivaca i sada stoji zakucana kazaljka na pola, uvek je bila za debljinu preko.

    E da , jedino sto sam primecivao kada ga gazim kao da je grejanje slabije bilo cim usporim normalno sve.

  4. dal je spusten,pa jbt nisam stavljao amortizere za juga i seko opruge,koja picka materina,to je sve pravljeno specijalno za ovaj auto...sad oni znaj od konija bolje dal valja to i moze ili ne... gde mi zivimo BRE,a folije ne skidam dok mi ne kazu znaci pravimo se dilu,fazon ..koj gi jebE :D

    Na zalost "to bilo tako kada sam kupio" sve teze prolazi, ja sam morao da ugradim lambda sondu na m10 Koji nije imao fabricki,Sta vise na pricam

  5. Mora da bude sve sto bi se reklo pod konac, ja sam imao nesrecu da atestiram gas na pocetku vazenja zakona i dobio cir na zeludcu. Uredjaj mora da ima papire, menja se multi ventil. Kablovi moraju da budu svi utegnuti , izolirani tako reci apoteka, e sad ako je "obican" uredjaj ugradjen a nemas karburator i vozilo starije od 2000te moras imati emulator i lambda kontrolu.

    Eeee sad naj zanimljivije: sva stakla moraju biti citava, auspuh ceo, limarija bez rupa i rupica, ne daj boze da imas kuku a da nema atest, lambda sonda, hihihi folije. Cak su pisali i dimenzije guma.

    Ima tema u kojoj sam kukao i detaljno opisivao ceo dogadjaj

  6. Kako auto stoji sa potrosnjom goriva?Postoji mogucnost usled duzeg stajanja motora(par godina) da su zapekle karike na klipovima-auto lepo radi na malim obrtajima,ali na velikim pocinju problemi.

    Drugi problem bi mogao biti da preliva karburator,a posto si napisao da je motor m10 1.8 on nema protokomer!!!

    A curenje benzina resavaj sto pre,inace cas posla nastade pozar.....

    Od kada 1.8 m10 nema protokomer, lepo je covek napisao da je u pitanju 318i.

    Pogledaj da li je crni poklopac otvaran na protokomeru, ako jeste onda je najverovatnije stelovan.