Alpina

Members
  • Content Count

    107
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alpina

  1. Ima jedan momak na nbgu, koji je meni pre par dana popravio podizac. Pre mene je popravljao e60icu i kaze da je katastrofa zakomplikovano, ali i nju je popravio, tako da ako te mrzi da se cimas sa rasklapanjem ili ako nisi siguran da ces sve vratiti na mesto, mozes kod njega. Meni se sve isto manifestovalo kao i tebi, jedino sto se ispostavilo da mi je motoric u redu, a da mi se zario neki sraf u onaj deo koji ''namotava'' sajlu... Ako hoces kod njega, evo ti mapa sa plan plusa, jer drugacije ne znam da objasnim,okretnica nekog busa - mislim 18ice. Ne znam ni kako se covek zove, a ni servis. Svi odbijaju bmw, jer je stvarno komplikovano i mali su otvori gde sve treba da provuces kad vadis...Meni je uzeo 1000 din. Eto. Poz, ako nesto treba, tu sam.

    p.s. Jeste servis za tahometre, ali radi i ovo

    tahometar-servis.jpg

  2. Ja sam kupila nov Vartin akumulator i bio je ispraznjen. reklamaciju mi nisu priznali u potpunosti nego su mi naplatili punjenje NOVOG akumulatora....a ko zna kako ce sad taj nov-punjeni da me sluzi. Uglavnom, ocigledno da sve opcije treba uzeti u obzir, jer cak ni novo nije najpouzdanije. Umrem od smeha kad vidim onaj plakat po gradu:

    Od septembra pa do marta

    sigurna je samo Varta...

    grrrrrr #"$%%&&%$

    heh, jest da ovaj moj post i nije od neke pomoci, ali mi je lakse kad se izjadam :)

  3. Nonstop kad pada kisa, meni se zadrzava voda u vratima, cak se cuje kad otvaram kao akvarijum da imam unutra, a i kad stane kisa, ta voda se zadrzava, danima kasnije kad spustim prozor i podignem, on bude ceo mokar, a sad se sve to lepo zaledilo, pa kad sam slucajno otvorila prozor nesto je krcnulo, tako da je pukla i neka zabica pa mi sad ne zatvara prozor lepo do kraja. Ima li neko na klubu da se bavi tim stvarima, a ako ne bar neki savet kako to sama da sredim??

  4. Sto se tice diskova, ja verujem ljudima da su imali problema i to stvarno nije za zezanje, da smo u nekoj pravnoj drzavi takve stvari bi vec bile na sudu i po raznim medijima, jer se ne treba igrati sa ljudskim zivotima...

    Ja godinama idem samo u Alone, do sada nijednu gresku nisu napravili, i ne samo to - cesce mi se desi da mi ne naplate jer je u pitanju neka sitnica...a ta sitnica, npr. gasi auto na svakom semaforu i treba minimum pola sata da se namesti da radi kako treba. Ja o njima sve najlepse, pogotovo o ekipi iz servisa, na celu sa Brankom i Milanom koji vise ne radi tamo. Svi imaju razlicita iskustva, eto, srecom, moja su najbolja.

    Inace, u Aloneu, uvek ima jeftinija i skuplja varijanta skoro za svaki deo, znam da im te skuplje delove uglavnom dovoze iz Nemacke.

    Svi smo otisli u off, ali me interesuje ima li neko da pohvali neki servis, osim Klinika, koji nam nije bas blizu da idemo za svaku glupost.

    JA moram da pohvalim naseg clana Vilija pod username-om: bmw 528iA koji je uvek raspolozen da pomogne, a znanje mu nije skromno! Samo nemojmo da preterujemo da covek ne pobegne sa foruma od silnih nasih pitanja :lol:

    Joooj, nemojte sad na mene drvlje i kamenje :) hihihi