320E21

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 320E21

  • Rank
    bmw pocetnik
  1. Hello Dear,

    i am Mirabel,single never married, tall slim,and fair,that loves sightseeing and reading,i viewed your profile and got interested in knowing you more for important discussion,could you please reply to me via my mail address ([email protected]) so that we will know each other very well.i will send my pics later.

    Thanks,

    Mirabel

    ([email protected])

  2. Posle tvoje poruke, i zapitao sam se sto sam ja kupio taj auto. Pa da imam zanimaciju da ga sredjujem i uzivam u tome. Ovaj noviji koji imam, samo sipam i vozim, i nema sta da ga diram. Zato hvala na savetu, nego da se okrenem ja svom "auticu"i da ga sredjujem polako.
  3. Video sam vec...323i je extra. Nesto listam oglase za felne i nadjem oglas za E21 316 '82 u super stanje. Crveni, alu felne, svi original spojleri. Dodje mi da se roknem sada. Nisam bio dovoljno strpljiv kad sam kupovao. Dodje mi sad da kupim taj, ali ne znam sta cu sa mojim. Vidim da se tesko prodaju kod nas!
  4. Hvala svima na dobrodoslici. Auto je malo nesrecno upakovan. Nekad je bio zelene boje, pa ga je vlasnik ofarbao u crvenu, a enterijer je ostao zeleni. Limarija je radjena pre 4 godine ( ne bas uspesno ) tako da ce uskoro morati i na farbanje. Ali bilo je vrlo tesko naci neki ocuvaniji primerak. Oni koji se vole i koji su dobri se ne prodaju, a ovo sto se prodaje je nazalost za otpad. Bice uskoro i neka slika!
  5. Zovem se Dejan. '68 sam godiste. Zivim u Zemunu ( doseljenik sa Kanarevog brda ). Inace bavim se prodajom racunara i komponenti. Vozio sam sve i svasta , ali nikad svog bmw-a, do pre 15 dana. Ljubav iz mladosti E21. Sad sam ga kupio za merak, i polako ga sredjujem. Nikom iz moje okoline nije jasno sta ce mi takav auto ( imam i porodicni C-MAX ), ali eto stara ljubav zaborava nema!
  6. Mislim na onaj koji stoji u okviru vrata. Hvala unapred za felne!
  7. Jurio sam proteklih dana njegove originalne bilo celicne, bilo alu, ali mi rekose na svim otpadima, da su sve felne pokupovali za yugice, i da cu vrlo tesko da ih nadjem! Upravo sam video oglas za njegove alu orginal, ali covek ih reklamara, "one felne od starog bmw-a, za tuning yugica ! " Zovem, ali niko se ne javlja. Hajde da te priupitam i za kedere oko prednjih prozora. Jurio sam na bubanj potoku, subotom, ali nisam nasao nista odgovarajuce!?
  8. Hvala svima na odgovorima. Inace prvi put sam na forumu, i jos ucim kako sve funkcionise. Nasao sam da je taj auto u orginalu nosio 185/70-13. Nisam pametan, da li da jurim te njegove original felne,i stavim odgovarajuce gume, ili da stavim 185/65-14. Sada su na njemu te gume, i moguce da su one uzrok problema, ali jos se dvoumin koje felne da stavim, pa jos odlazem kupovinu guma. Da li bi bilo previse ( ne znam da li mogu i da stanu ) 205/55-15. Ima neki lik u Novom sadu prodaje BBS za 160e sa gumama!
  9. Kupio sam nedavno 320 E21 1979g. Motor mu je u vrlo dobrom stanju. Ali trap i vesanje je bilo ocajno. Odem ja kod majstora, objasnim mu ponasanje vozila, i on pregleda auto. Kaze losi amortizeri, gumice balans stangle, a kugle nisu toliko lose, ali bi mogle da se rapariraju ( spone su bile zadovoljavajuce. Ok, kazem ja ako ce to resiti problem menjaj. Zamenio covek amortizere ( MONRO ), gumize, remont kugli, i ja sav srecan izadjem na put, kada ono, ista stvar. Vratim se ja kod njega, kad on kaze nemoguce! Pa sve smo uradili kako treba. Puko ja pare, a meni auto i dalje pliva po putu! Ima li p