zlaja81

Members
  • Content Count

    474
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zlaja81

  1. 16 hours ago, Gruja1595 said:

    Lepo izgleda ovaj :)

    Lep auto ali mogao se i ovaj enterijer malo srediti..Ako se auto odrzava i izgleda lepo spolja i slika ovako, ne idu prljava sedista i patosnice.. :) 

  2. Dali ima neko iz Nisa voljan da pomogne..?Nasao sam Karcherovu masinu za pranje pa samo ako bi mogao neko da ode da je pogleda, stanje, oprema itd..?
    I ako valja da se dogovorimo oko slanja novca, masine..

  3. Ja sam imao E34 sa takvim motorom skoro 2,5 godine..Osim donjeg cilindra kvacla nikakvih drugih problema nije bilo.. Sluzio je za svakodnevnu voznju, nisam mu nikada merio potrosnju, nije bas brz, to stoji ali nije ni veliki potrosac..Ovaj deluje da je u lepom stanju..

  4. na divlje ili legalno?

    Svakako moram da zavodim u saobracajnu drugi motor tako da legalno..

    Bilo bi odlicno da je zaveden na 2.0 ali moze i na 2.8

    Sta je jos potrebno zameniti osim instalacije, svega ispod haube i menjaca..?

  5. Auto je 92.god, zadnja vrata nikako da se otvore, ni spolja, ni iznutra..Ima centralnu ali je nakon nekog vremena zakljucao zadnja vrata i sad nista..Vozaceva vrata mogu samo na kljuc, poklopac rezervoara je takodje blokiran..Ima neko neki savet kako da ih otvorim, sta raditi kako da raskupusam to posto cu kasnije stavljati druge brave i drugu centralnu sa motoricima..?Sad samo da nekako otvorim sve to.

  6. Bio sam ga zvao i kaze da je odlican, nema trunke trulezi, trapovi dobri, kocnice dobre itd ali dzaba kad nemoze da se proba posto izbacuje vodu..A i oko prevoda nema pojma dali je sve ok..Probacu ovih dana da odem da ga vidim ili ako ima nekoga ko je u blizini da skokne i pogleda ga..