marija

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About marija

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/22/1983

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Marija Jovanovic
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    bmw524td
  1. nisam bas sigurna koliko je kostalo farbanje, jel to je sve brat odradio, ali mislim da je samo farbanje negde oko 300e, ali kao sto rekoh brat je mehanicar, pa to nje kostalo koliko treba nego verovatno manje, a delove je nabavljao nesto u bosni nesto u pancevu, u kamenici nije nista uzimaoo koliko ja znam :lol2: tj. bio je tamo ali mislim da nista nije nasao :lol2:
  2. hvala :lol: yoo :lol: :)
  3. to si upravu, valjda ce i to biti izmenjeno uskoro :) :)
  4. bratova zelja :) jeste bila je lepa i ona boja, ali imao je po koju ogrebotinu, a i ja sam imala udes sa njim pa kada je menja vrata odlucio se da ofarba ceo u crn :) i da stavi crni enterijer :lol: sad je predivan :lol: i nema mana kad smo ga ispolirali :) cakli se :)
  5. Nisam slikala eterijer to cu uraditi cim dodjem kuci :) ali divan je, brat ga je sredio ko bombonu :) i plus ima sve od opreme sem koznih sedista :lol:
  6. ne, bio je dizel i kad smo ga kupili samo je prefarban i promenjen je u njemu enterijer. Lajsne su bile i pre samo sto nesto nisu bas dolazile do izrazaja ;)
  7. da ovo je bio lapsus ;) e da ovaj auto je izgledo pre par meseci ovako http://img211.imageshack.us/img211/9750/bmw1gm1.jpg
  8. http://img229.imageshack.us/img229/1995/p9070301mo3.jpg http://img258.imageshack.us/img258/6849/p9070305jg4.jpg
  9. marija

    potreban auto

    Nista, ta petica se sredjuje. Licka se :( Nego nije ovo za mene, nego me sad drugi pitaju, ja sam ti vise kao veza :vampire: Pa ako ima sta, vi javi te :vampire:
  10. marija

    potreban auto

    Tako sam i mislila, ali moze nesto da naleti, mislim do 3500 moze nesto da se i nadje :king: Pa ako neko nesto sazna...
  11. marija

    potreban auto

    Opet ja! Pozdrav svima!:P Imali sta da se kupi povoljno, jel prodaje neko sta do recimo vrednosti oko 3000e? Nista striktno nemam, izuzev da je auto do maximum 2000 kubika. Pa ako ko sta zna nek javi :o Hvala u svakom slucaju :preved:
  12. Licno ni ja nesto bas ne volim automatike, tako da ce brat verovatno ubaciti manuelni menjac :P Da se ne uvrede oni koji to vole, to je samo stvar ukusa :D
  13. Da, kad ga sredimo, bice bomba :lol: A sto se tice automatika svako ima svoje misljenje, ukusi su razliciti :D U svakom slucaju, auto ce biti bombona :D sa ili bez automatika :D :)
  14. Sto se tice automatika, to ce najverovatnije biti zamenjeno, ovo je slika onako kupljenog auta, ali na njemu ce biti mnogo sto sta zamenjeno, zategnuto i doterano. Ne znam sta te tacno interesuje? Auto je 1991, prvi put registrovan 1992 godine. Automatik, kao sto se vidi na slici, limariski je dobar, na njemu ima da se radi, mislim oko motora, da se zameni zubcasti, motor je malo produvao, ali i to ce mi brat srediti. Ima punu opremu, klimu, kik-down, elektronika je unutra sve, aerbegovi, abs. Malo mi se ne svidja sivi enterijer ali i to cemo srediti. Kad auto budemo sredili ja cu vam pono