e30e34

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About e30e34

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Pre Zime
  • Automobil
    E34 m50b25 e30 m50b25
  1. Reših problem, stvarno jeste zajebano skinuti tapacir sa vrata, i većina belih žabica se polomila, ali to je mala cena u poredjenju sa cepanjem celog tapacira :D Problem je bilo to što se mala polugica otkačila od bravice i zapala tako da ova donja brava ostala zaključana i nije mogla da se otkljuca. Ako neko nekim nesrećnim slučajem bude imao problem sa tim, stojim na raspolaganju sa savetima iz prve ruke. :D
  2. Hvala na pomoći druže, čim ugrabim vremena pokušaću da skinem tapacire!
  3. Dobro, dakle slažemo se oko crknute brave, jer se ništa ne dešava ni kada je isključen akumulator, znači i da je neka polugica, slomljena/otkačena. Posle još malo pokušavanja pade mi na pamet da je brava nekako stala zaglavljena na zaključavanju? Kako otvoriti vrata a da ih ne razvalim, i ne pocepam tapacirung sa vrata, bilo kakvih ideja?
  4. Vozačeva vrata su mi nakon poslednjeg zaključavanja ostala zaključana. Da navedem simptome i šta sam sve pokušao: -Vrata na vozačevoj strani ključem mogu samo da zaključaju sva vrata, dakle centralna radi. -Suvozačeva i gepek brava mogu i da otključaju i da zaključaju sva vrata, dakle centralna radi. :D -E sada tu postoji mali problem, sva vrata se "kao" otključaju, ali vozačeva vrata ne mogu da se otvore ni spolja ni iznutra. iako se onaj "pipak" uredno izvuče kada je otključano, a uvuče kada je zaključano uz prepoznatljiv zvuk koji centralna proizvodi. -Moja prva pomisao je bila da mi
  5. Hvala hvala drugari, Inače ja sam iz okoline PA, vrlo često u BG-u, pa se razmišljam da ugradim plin u E34, ali dobro to ću sada da se raspitujem na podforumu namenjenom tome :e30:
  6. Kada god bi mi zatrebala neka korisna informacija posećivao sam forum kao gost, a pošto sada imam malo više slobodnog vremena reših da se registrujem :)