Tombola

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tombola

 • Rank
  bmw pocetnik

Profile Information

 • Ime i prezime
  Milos Jankovic
 • Automobil
  Lada samara
 1. Ni meni nije bilo jsano zato rekoh da pitam,jer do sada nikad nijedan motor koji sam gledao nije poceo tako da menja rad prilikom skidanja cepa,pa rekoh da vidim jer to treba i da li je to samo za m20 motor vezano ili i za ostale bmw motore...mozda je to njihova neka "fora"...=)
 2. Kad se otvori cep za ulje na motoru (konkretno M20 e30 i e34) da li motor treba da promeni zvuk rada ili ne kako bi se utvrdilo da je motor "dobar".Danas sam gledao jedan i covek mi kaze "skidajuci poklopac ulja na motoru,auto pocinje kao da se gusi kao da ce da se ugasi svakog momenta" e kad ovako radi onda je motor dobar,tako je njemu njegov otac koji je majstor rekao da treba.Da li je to tacno ili ne?
 3. Tombola

  E30 dilema

  Ma naravno pepsy razumem te potpuno,svaki komentar je dobrodosao i pozitivan i negativan.Hvala puno svima.
 4. Tombola

  E30 dilema

  Uglavnom sam gledao da bude m40,jer je generalno svugde opisan i okarakterisan kao bolji motor doduse zavisi i od godista proizvodnje...=),u svakom slucaju gledam najvise 318i,a za 320 se premisljam samo zato sto je sestak i ima fantastican zvuk.
 5. Tombola

  E30 dilema

  hvala mikso,a reci mi sto se tice kvarova,jedni majstori pricaju da se kvare samo tako,a zato dosta ljudi koji su imali prilike da voze kazu da su ipak izdrzljivi motori.
 6. Tombola

  E30 dilema

  Pozdrav svima,planiram da kupim e30 karavan dvoumim se izmedju 316 i 318,zbog odrzavanja,potrosnje,delova i ostalih standardnih stvari koje mogu da predstavljaju problem ili ne.Ako imate bilo kakav savet ili predlog mozda i 320 eventualno recite mi.
 7. Pozdrav svima ja sam Milos iz Nisa,uskoro planiram da kupim e30 touring...=)