Sienarot2

Members
  • Content Count

    88
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sienarot2

  1. 15 hours ago, idekius said:

    Ja pricam o coveku kojem je pri paljenju i gasenju auta zvuk vibracije izazivao dotrajao nosac motora, a on sve vreme pricao o zamajcu koji ce da menja :)

    Isti slucaj je bio kod mene, ja sam sve kontao da je zamajac. Odem kod majstora kaze mi to ti je otisao nosac, o kad sam zamijenio sad sve super..Ma da je e46 inace "grub" pri gasenju i ako su nosaci dobri.

  2. Pozdrav, treba da mijenjam nosac motora, mislio sam da ih zamijenim u paru, pa me interesuje koliko je to komplikovan posao? Imam jednog majstora koji zna znanje ma da nikad nije radio na bmw ali nije skup, skoro pa dzabe ce mi uraditi. U pitanju je 2000 320d. Da li je isti proces za dizela kao i za benzinca naprimjer e46 328?
     

  3. Pozdrav, da ne otvaram novu temu imam i ja slican problem..e ovako.
    Prvo sto sam primijetio da ponekad kad recimo hocu da odmaglim sajbu kad okrenm na 4 (manuelna je klima) treba mu nekih 10-15 sekundi da pocne, recimo na kecu je i ja okrenem na cetiri prodje tih desetak sekundi i onda se tek cuje ventilator da radi na max. I sad u zadnje vrijeme sam primijetio da ventilator radi povremeno cak i kad je ventilator ugasen, pali se gasi se  po 2 3 sekunde to se desava kad je auto upaljeno i kad je auto ugaseno. Zna li neko sta bi moglo biti. Hvala

  4. Evo jedan off topic..da ne otvaram novu temu..U pitanju je 2000 e46 320d, lampica koja oznacava da nesto nije uredu sa motorm ne radi..da li je pregorela ili je predhodni vlasnik to namjestio ne znam..e sad pitanje je sledece..sta ako uzmem sat od identicnog auta i postavim ga na svoj auto..da li ce na satu prikazati moju kilometrazu i sve kao sada ili ce od tog drugog sata? Noob pitanje mozda al sta cu :lol2:
    otvorao sam sat i ne idu standardne lampice..