Balkanboy

Members
  • Content Count

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Balkanboy

  1. Da da, a da bi ti doterao auto bilo gde, sledi zahtev za uplatu avansa... Dok je ovaca, bice i shishacha...
  2. Balkanboy

    Roze BMW

    Ova boja pristaje jedino Nikolinoj ajkuli iz "Mi Nismo Andjeli" i nikom vise :P
  3. Hehehehe tacno na tom mestu je pre mozda nedelju dana bio parkiran i moj ljubimac... Vi's kako je svet mali :P Uzgred, super slika.
  4. Bilo nekada... sada ipak treba otvoriti cetvore oci i ne upustati se u ovakve avanture bez neke iole pouzdane osobe, koja sve to sto pise i "cuci" na slici moze i proveriti na licu mesta. Ja sam svoj poslednji auto kupio preko neta, razmenio par mejlova sa vlasnikom autokuce, cuo se nekoliko puta, ali dok mi se prijatelj nije javio sa placa, i rekao da je to TO i da mogu da uplatim novce slobodno, nisam ulazio ni u kakve finansijske transakcije... A bilo je pre toga svakakvih ponuda, pa i toliko jeftinih automobila, da je jedino falila tabla sa krupno ispisanim natpisom "PREVARA". Naslusao
  5. Balkanboy

    Roze BMW

    Da, rado bih ga posedovao... ali ga ne bih vadio iz garaze dok ne skrpim 2.000 ojra za neku normalnu farbu
  6. Balkanboy

    Roze BMW

    @FloMaster Slazem se... garant bi bio prva CICA foruma :P
  7. Balkanboy

    Roze BMW

    Iskreno se nadam da je ovo neki photoshop... Ako nije... TUGA :)
  8. VAISTINU VOSKRESE ! ! ! Srecan Uskrs svima :)
  9. Sve se ovo da privariti i okrpiti, jedino nisam siguran koliko je to bezbedno... ali se vizuelno moze fino odraditi.
  10. Malo guglanja nikom nije naskodilo... Elem http://www.geocities.com/jvxdriver/eagle_eyes.htm Ovo je doduse link sa kompletnim uputstvom za pravljenje "angel eyes" ali ima i deo koji se odnosi na otvaranje farova... Nadam se da znas engleski. P.S. Zaboravih da dodam da su srednja svetla na E39 dosta losa i plasim se da su jedini lek xenoni ili mozda neke jace sijalice
  11. Nisam to nikada radio, ali sam na par mesta na netu procitao da se stakla greju u posudi sa vodom, dok lepak ne popusti, pa se stakla odvoje. Cak kazu da se taj isti lepak kasnije ponovo koristi za lepljenje stakala. Znaci uz ogradu da nemam licnih iskustava... pa ko voli nek izvoli.
  12. A dodao bih i da je azot inertan u poredjenju sa vazduhom, tj. kiseonikom u njemu, pa su felne mnogo manje podlozne oksidaciji. Sve u svemu, ako ne vozite trke, prilicno nebitan detalj za svakodnevnu voznju.
  13. Pa ok, kreni od pokazivaca temperature, pa ako nije on krivac, onda je sledeci termodavac na bloku, jer i on ume da luduje. Ukratko, moze biti i problem sa elektrikom, a cenim da su ti majstori znali da provere radi li visko ili ne, tako da ti ga vise necu pominjati, a mozes i malo opustenije voziti, jer rece da ti je skazaljka prelazila polovinu cak i pre dostizanja radne temperature, tako da nema opasnosti od nekog pregrevanja motora.
  14. A da se kojim slucajem nisi igrao sa ubacivanjem koda za imobilajzer?
  15. Ovo mi je cetvrti BMW u posedu, i svaki od njih je drzao temperaturu tacno na sredini. Znaci od totalno hladnog, ispod plave crte, pa do sredine, tu se zakuca i stoji tako ma sta mu ja radio. To je jednostavno tako kod BMW-a i oko toga nema puno filozofije. U svim slucajevima kada skazaljka temperature stoji ispred ili iza sredine, ili kada varira tokom voznje, to je znak da nesto nije u redu sa sistemom za hladjenje. U najvecem broju slucajeva u pitanju je visko, a moze biti i da ima vazduha u sistemu ili cak i prljavstine. U svakom slucaju Ljiljo, mislim da bi trebala ponovo da se vrat
  16. Ako imas kod kljuc, moguce i da on zeza... Skini klemu sa akumulatora na nekoliko minuta, pa pokusaj ponovo. Cisto sumnjam da je u pitanju alnaser, jer bi upalio na guranje.
  17. Sta vise, siguran sam da je za CD pricao... Cene fabrickih CD-ova su naduvali do neba, posto je nemoguce upasovati bilo sta osim originala, a da ne remetis celokupan enterijer.
  18. Hahahahahha ovo samo za usi i izbacis iz auta... nije ovo prevozno sredstvo za njega. A jeste li snimili da je baja primetio da je uslikan? Bacite pogled na retrovizor :lol:
  19. Imenjace, ajde uslikaj to ako te ne mrzi, da vidimo kako to izgleda na petici.
  20. @Alpina Hehehehe, sve nas iste boljke bole... Uzgred fala ti i ovako javno za MP4 preporuku, malisa peva za sve pare :lol: Inace, ja na ebay-u nisam uspeo da fabricki cede pronadjem ispod 300 evrica... tako da mi ostaje samo da slusam MP4 i maltretiram ortake da mi preko grane trkeljaju po otpadima, dok ne pronadju nesto prihvatljivo.
  21. Do sada probao na E30 318i, E34 520i, E36 318i, E39 520i (i preko plus dzeka na motoru i direktno na akumulator) i sve uspeo da upalim na kablove, bez ikakvih posledica. E sada da li nesto moze da se osteti ako se prespajaju kablovi direktno na akumulator, to sa sigurnoscu ne znam, ali do sada nisam cuo da je iko tako napravio neku zbrku na autu, osim ako nije pogresio sa plus i minus klemom.
  22. http://www.batasportauspuff.co.yu/ Eto ti link, imas tamo sve potrebne podatke... valjda :D
  23. Bravo Babicu majstore. Eto dok se ja razmisljam da li da ugradim plin ili ne, ljudi ugradjuju metan. Ajde daj neke detaljnije opise, tipa sta si dobio a sta izgubio na performansama, tezini, zapremini prtljaznika, i naravno koliko bi kostala komercijalna ugradnja, za nas obicne smrtnike.
  24. Ja sam cuo da svi noviji alarmi imaju namerno smanjen tj. prigusen domet, da bi se onemogucilo hvatanje, tj. citanje kodova od strane raznih dekodera, snimaca i tome slicno, jer sa nekim vecim dometom, kakav su imali stariji alarmi, svi u okolini mogu dobiti signal vaseg daljinca bez ikakvih problema, samo ako ga imaju cime uhvatiti i procitati. Zvuci sasvim logicno, utoliko vise sto mislim da ne bi bio problem povecati domet daljinske komande za alarm na nekoliko stotina metara.
  25. E pa sada ima raznih iskustava i dobrih i losih, ali mislim da je vecina nas zaboravila da smo i sami neretko stopirali, i bili besni na one koji bi prosli pored nas u praznom automobilu, ne bacivsi ni pogled na stopera, a srecni i zahvalni nekom liku ili tetki koja bi nas pokupila... Ja licno primim ponekog u auto s vremena na vreme, ali je moje diskreciono pravo da procenim moze li se ta osoba voziti sa mnom ili ne... Naravno da ne primam sumnjive tipove, pa cak ni pandure, osim ako me ne zaskoce na nekom punktu sa onom dzukackom metodom, "ej mozes li da prebacis kolegu do...", a kao zausta