BadBoy

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About BadBoy

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 09/29/1981

Profile Information

  • Ime i prezime
    Petar Petojević
  • Automobil
    Fiat Bravo
  1. BadBoy

    Šta mislite?

    Ja tebe ništa ne razumem.
  2. BadBoy

    Šta mislite?

    Gore navedeni i pomenuti je samo primer. Ništa konkretno. Zanimaju me samo mišljenja iskusnijih. Suština je bila da li gađati nešto jeftinije, pa da ostane para da ga sredim detaljno ili opet nešto očuvanije i skuplje. Skapirali smo da je primerak ubijen i da je isplatljivije rešenje kupiti zdraviji (čitaj skuplji) auto i krenuti lagano deo po deo. Podvukao bih reč zdaviji, pre nego skuplji! Mišljenja ste da u startu jurim 325i?
  3. BadBoy

    Šta mislite?

    Jasno! Ovo sam naveo kao primer. Da je rupa bez dna, toga sam svestan. Ne radim ovo da bih zaradio ili da bi ga kasnije prodao. Sebi za dušu sam naumio sve ovo i svestan sam posledica. Trenutno u oglasima vidim jedan, dva da su baš dobri. Ali su i skupi. Kod hrvata sam naleteo na par automobila, ali su kod njih još jače cifre. A još i carina me čeka. Tako da mi ništa ne preostaje, osim da strpljivo čekam... Naleteće jedan. Ja bih voleo jedan 325i. E sad je pitanje da li gađati takav ili nešto tipa 316 najslabiji. Kapiram da slabiji nije toliko izakan. Pa staviti mu generalno sređenog i osve
  4. BadBoy

    Šta mislite?

    To mi je jasno! Pitanje je naći dobar bend, ako me razumeš... A para će se neći, samo da svira!
  5. BadBoy

    Šta mislite?

    Hoću da napakujem sebi lep autić koji ću da mazim i pazim i da me posluži. Sredio bih sve. Deo po deo. Samo mi je bitno da nađem zdravu osnovu. E da... Morao bi da bude sa šestakom. Ali i to se da srediti, zar ne. Plan mi je da nađem zdravu osnovu, pa da krenem da skuplam delove, pa limarija, farbanje, mehanika... Pa kad ga završim, blago meni!
  6. BadBoy

    Šta mislite?

    Drugari, Šta mislite o ovom automobilu? http://www.polovniautomobili.com/oglas5819965/bmw_318_is/
  7. Pozdrav! Zovem se Petar! Iz Beograda sam. Zaljubljen u BMW E30 kupe.