FeelDaBeat

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FeelDaBeat

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 03/21/1989

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lokacija
    LA City
  • Automobil
    Fiat Bravo
  1. Hmm, pa vrlo moguce, M3 mi je naravno vrlo privlacna ali nemam para za neki noviji model, najmladje bih mogao izvuci neko dobro sredjeno '95/6 god...i to nekih 3.0, a sasvim dovoljno mi je 2.0 samo da ima 150+KS... A mislis nesto konkretno da se ovde u la moze naci nesto slicno?
  2. Hvala svima na dobrodoslici i podrsci! :preved: Da, ne zurim nigde, na leto bi trebalo da dobijem te pare, oko 10.000...a dotle cu ovde dosta toga citati, uciti, u pocetku mi sada sve deluje onako vrlo strano i nepoznato, ali polako sve ce doci na svoje, samo treba da budem uporan, a zelim da naucim dosta toga... Inace dok cekam te pare zelim malo srediti i ovog svog Bravo-a, jer ipak je pitanje da li ce mi te pare stici bas na leto ili se to malo otegne, bolje da ne gledam unapred previse...ovaj Bravo mi je samo 1.4 benzinac naravno, 90 ks, crni, ima samo zatamnjeno zadnje staklo...tako da
  3. Hvala na dobrodoslici mave! :preved: Krenuo sam u iscitavanje, da bih napravio pre svega dobar odabir pri kupovini a posle se bacam na sredjivanje svog novog ljubimca :preved:
  4. Pa ne pise konkretno, ali u svakom slucaju je fora u tome da prepravljanje u ovom slucaju zatamnjivanje treba ici na proveru eventualno a ne da dodje i da ti kaze da skidas...sad opet sve zavisi na koga se naleti, kako je raspolozen, razlog zbog koga te je inace zaustavio i da li su otvoreni za neki vid kompenzacije, dogovora... Sad samo mi nije jasno koja je to inace granica za zatamnjivanje, jel to 75% ili sta? I koliko je odredjeno za razlicita stakla, koliko za zadnja, bocna itd ...?
  5. Cao! Zovem se Denis, imam 18 godina, vozim Fiat Bravo, a zaljubljenik sam u Bmw, posebno e46, tako nesto uskoro i planiram uzeti, najverovatnije na leto kada dobijem pare... Ovde sam da bih naucio mnogo toga, zelim dobro poznavati Bmw automobile, da naucim i sam uraditi dosta stvari na njemu, vidim da ima mnogo mnogo korisnih textova ,saveta, slika itd pa se moram baciti na citanje, citanje i citanje pa onda da pitam sta mi ne bude bilo jasno ili sta me bude malo vise zanimalo, jer tako se uci... :preved: