Nikola Nis

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nikola Nis

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola Zivkovic
  • Automobil
    BMW E46 318i

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ma ima ono tu tackice crvene i plave i logino namestis toplo ili hladno ali i to namestim na crvene 3 tackice i opet mi duva hladno.
  2. Ma jok nije to vode ima , sistem ozracen i opet hladjikavo duva a kao u nogama duva ok. Da nije mozda jez otiso?
  3. Ma gubi mi on vodu ali gubi na racvi za plin koja nije aluminijumska vec plasticna.Ali verovatno je do ozracenja, pobacu posle kad se zagreje auto.
  4. Pozdrav momci evo vec drugi dan imam neki problem sa grejanjem u autu, hladno duva ali nikako da duva topao vazduh na ventilaciji.Pa me zanima sta to moze da bude?
  5. Za promenu ofarbani detalji van vozila u njegovu farbicku boju lajsne i kvake , stavljnje hrom lajsne oko prozora i xenoni h7 na dugackim svetlima .
  6. Hvala momci , bitno je da nema nekih razlika velikih.
  7. Pozdrav momci imam e46 kraj 2002 sa motorm m43 od 105 ks, interesuje me koje svecice da mu stavim jer kada sam izvadio sveice iz njega bile su NGK bkr6equp ali vidno istrosene , a uzeo sam NGK brk6ek koje su mi preporucili i kazu da su dobre za plin.Jer i ja vozim auto na plin.Inace ek ima 2 pipka a equp ima 4 pipka.Zanima me koja je razlika i da li mogu slobodno da stavim ek na mesto equp-a.Pozdrav i hvala u napred.
  8. Malo update-a je uradjeno danas, pa cisto da podelim sa vama.Svetlo ispod retrovizora nesto slicno kao na e60-ici I prelepjeni bubrazi u hrom foliju.
  9. E sad bih imao jos jedno pitanje , za kvake i pozadi za pplastiku iznad tablice, da li to moze da se prelepi folijom sivom ili mora fabranje? A migavci mi se bas svidjaju ti zuti nekako mi odskacu a na 2 e46-ice sam imao bele migavce pa malo za promenu.Inace hvala na lepim recima za auto.
  10. Meni bi to mnogo znacilo jer mi bas merak na te hrom. :)
  11. Ma hocu da ofarbam kvake, kazi mi Deki da li bi menjao te tvoje hromirane sto su prelepljene u mat foliju za mat crne sve?
  12. Ne ne bas je pored njega Toscana auto plac, to drzi moj dobar drug pa sam svratio po okvire za tablice i tu ga stavio da ne menjamo na ulici.
  13. Malo lepsih slika, pa da vidimo misljenja kakva su?