M.J

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About M.J

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Lokacija
    Split
  • Automobil
    E30 2.7Hartge
  1. M.J

    E30 325i

    eto jebiga kasno mi je malo sad se uvlaććit ispod auta al eto može pomoć za početak,štaje je izhebalo nas je to sve upasat da bude pic pic,da ne klapa okolo i da stoji isto točno di izlazi izduv ne da ovi visi ili ovaj onako nego jednako.Puno sreće u daljnjem radu ako ko bude tio i mođda se može nekako drukčije lakše,probajte.
  2. M.J

    E30 325i

    Za ispuh je bilo malo problema za napravit al rješeno je stavljanjem lijevog okruglog lonca jer se može lakše upasat pošto nema puno mista,nosači su napravljeni al to i nije neki problem.evo sad ja odem poslikat pa stavim.
  3. M.J

    E30 325i

    Jedna zanimljiva..
  4. M.J

    E30 325i

    Ima dva lonca i zvuk je ludilo.
  5. M.J

    E30 325i

    Plin više nije u funkciji.
  6. M.J

    E30 325i

    I jedna stara ...
  7. M.J

    E30 325i

    Štopove tamne da samo original nikakve kućne radinosti a stakla još ne znan zbog toga šta mi ih prijatelj ima i navečer u mračnijim ulicama još pogotovo kad vozi unazad je ajme ništa se ne vidi pa će to još pričekat.
  8. Evo par riči o autu,u autu je bija 2.5 pa sam ja stavija 2.7 Hartge pa zbog nedostatka djelova usisa i ostalih stvari motor nije pružao koliko može,nije se mogla faza naštelit itd. zaključak je bio bolje uredan 2.5 nego raštelovan 2.7.Auto je 91.god od opreme ima stakla na struju,retrovizori na struju,šiber,centralno daljinsko,servo,ABS,koža,grijana sjedala,špera 3,25,plin atestiran samo šta rasplinjač sam ja skinija i nevozin na plin itd.Pošto sam sa autom malo izletija cekan prednji branik da bude gotov pa ce sve bit tip top.Eto malo za početak ako vas šta zanima pitajte.
  9. Bok ljudi zovem se Mislav imam 23 god. i dolazim iz Splita,veliki sam obožavatelj BMW-a te i sam imam E30 2.5.Pratim forum već neko vrijeme i odlućim se malo aktivnije uključiti,pozdrav!!!