dslavisa

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About dslavisa

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Automobil
    bmw 330d e46
  1. Pozdrav. Da li neko zna koja je cijena pumpe goriva za 330d E46? Mislim da imaju neke tri pumpe: jedna do rezervoara, neka pomocna CR pumpa i CR pumpa. Meni valjda treba ova druga. Hvala.
  2. Da li je neko skidao tu plastiku sa fara? Da li je komplikovano i da li se mora far skidati? Razmisljao sam staviti angel eyes ali bojim se rastavljati farove da mi poslije ne bi pustali vlagu i maglili.
  3. Da li neko zna sta je regulator mirnoce rada? Tu gresku ocitava Bosch KTS na 330d. Da bar imam engleski termin, ali ovako nemam pojma sta je to. Sumnjam da bi mogao mozda biti idle control valve ili tako nesto jer motor svakako radi malo nemirno. Ne vide se varijacije u obrtajima, ali se osjete vibracije.
  4. Koji chip ima tvoj drugar i da li je ikada imao nekih problema zbog njega? Npr. nepravilan rad motora ili bilo sta slicno?
  5. Trazim iste informacije i savjete :)
  6. Da li neko mozda ima neke informacije o proizvodima sa ovog sajta: http://www.tdc-technologies.com/ Mozda je neko kupovao ili testirao? Hvala.
  7. Pozdrav. Ja sam Slavisa iz Banjaluke. Planiram da kupim 330d E46 pa sam naisao na forum trazeci informacije o doticnom modelu.