djidji3

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About djidji3

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Ljubisa Djilovic
  • Automobil
    BMW E39 530i+LPG
  1. Bice vece slike sledeci put:-) I meni se nisu svidjela ova sjedista na slikama ali uzivo su drama:-) Ko je god vidio uzivo sjedista odusevio se:-) Ja sam za sad zadovoljan motorom i sto se tice potrosnje a i snage:-) Na otvorenom putu ovo auto s ovim motorom prosto pliva :-)
  2. evo i mene sa novim slikama :-D stakla zatamnjena llumar folijom prezadovoljan kako je ispalo prednji bubrezi kao i sve lajsne u unutrasnjosti [/url
  3. Odlican :-) Samo to mogu reci :-)
  4. Ekstra auto :-) Moja tiha patnja ali ako bog da nekad ce biti u garazi samo sa malo jacim motorom :-)
  5. bice slike za par dana dok nadjem malo vremena da uslikam fino :D :D :D a trebao bih za par dana da odradim i stakla u crno i bubrege naprijed pa da bude onda bas SHADOW LINE :D :D :D ima li ko vise iskustva s ovim motorom? ja sam za sad cuo samo rijeci pohvale za njega :unsure:
  6. izvinjavam se administratorima na dvije otvorene teme ali greska je u pitanju. mogu izbrisati jednu
  7. pozdrav svima od nedavno sam i ja usao u BMW svijet tako da ako mi bude trebao neki savjet ili nesto slicno nadam se da se mogu pouzdati u vas :D :e30: :dance3: :dance3: :dance3: ovo je moj prvi BMW do sad pa vidjecemo kako ce me posluziti :pleasantry: u pitanju je BMW E39 530i + sekvent plin touring 2001 godiste automatik sa oko 270 000 na satu vozim ga tek 10 dana i mogu vam reci da su utisci jako dobro i da je auto stvoreno za otvorenog puta a ne za grada gdje ga ja nazalost vecinom vozim.. od opreme nema sta nema :D evo napisacu nesto cega se trenutno mogu sjetiti :D :D :D
  8. Pozdrav svima Zovem se Ljubisa Djilovic i dolazim iz Zvornika a trenutno radim u Banja Luci :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: Odnedavno sam ponosni vlasnik BMW E39 touring 530i+ LPG 2001 godiste :D :D :D Za forim sam saznao na netu ;)