Piske

Members
 • Content Count

  329
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Piske

 1. Piske

  trkaci

  Većinu tih Jtd, Tdi i ostalih odereš bez problema :D Taman možeš da ostaviš trenutne felne za zimu a za lepo vreme neke 16-ce ili 17-ce kako ti se već dopada.
 2. Piske

  Oglasi

  Ovaj je za rastur u delove kome trebaju ili ko se bavi tim poslom a ne da se pravi auto od njega
 3. Piske

  Oglasi

  http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7826400/bmw-316-e36-tng-hitno Daje ga čovek za 500e
 4. Piske

  trkaci

  http://trke.rs/drag-trka-u-junu-kod-hotela-jugoslavija/#jkM2ZbgjLv7LAWZv.01 Nadam se da sam uspeo u nameri da vas sve zaintrigiram i donekle zainteresujem svojim postovima. Hteo bih da napomenem da mi nije bila namera da nikoga uvredim . Dakle trkajte se na mestima koja su predviđena za takve stvari ;) Dođite kao takmičari ili budite deo publike. Verujem da će biti veličanstven spektakl
 5. Piske

  trkaci

  Stvarno ne znam u kakvom su tehničkom stanju tvoja kola. Nisam ih probao. Sa slika mogu samo da zaključim da lepo izgledaju. Nisam nigde napisao da moj 320i ide bolje nego kada je bio nov. Ne znam odakle izvlačiš takve zaključke. A što se tiče ubedjivanja a bogami i potcenjivanja ti si prvi počeo. I da. Broj godina je samo bitan zbog činjenice da sam ih vozio kao nove, mislim na E 36 ništa drugo. Kao što sam napisao ti si možda vozio neke druge modele BMW-a koji su se kasnije pojavili kao novi a ja recimo nisam.
 6. Piske

  trkaci

  Ne verujem da si sa 13 godina mogao da voziš nov E36 320 ili 325 i samim tim imaš predstavu kako taj auto treba zaista da ide. Mogao si eventualno E46 ili neki noviji model da voziš nov.
 7. Piske

  trkaci

  Koliko godina imaš Vlado ?
 8. Piske

  trkaci

  Ode Vlada T . Poslao sam mu sliku sa draga u oktobru 2014-te na sajmu u Beogradu :) Ide BMW i dalje bez problema. Nemam stvarno nameru da vas sve vozim :)
 9. Piske

  trkaci

  Tvoja lična stvar koliko bi kinti stavio :)
 10. Piske

  trkaci

  Ne pričam napamet. Vozim 320i kao što i sam znaš a golfa V 2.0 tdi konkretno nisam vozio . Vozili su drugi. Na 220 Bmw 320i mu beži za pola dužine kola sa pola pedale gasa i ostavlja ga iza sebe. Više puta ustanovljeno.
 11. Piske

  trkaci

  Ne može ni jedan 2.0 Tdi 140 ks u Golfu apsolutno ništa protiv E36 320i a kamoli protiv 325i ili 328i . Pričam o otvorenom putu. Po gradu nemam nameru da jurcam niti sam ikada jurcao. Samo coolerska vožnja.
 12. Piske

  trkaci

  @Bokibmw Taj rad Boki. Evo danas idem smederevcem i tip sa Hyundaiem Santa Fe-om na svakom semaforu prilikom kretanja mi svira, što se vučem, po njegovom shvatanju vožnje i nabija uz dupe dok nisam malo jače pritisnuo gas i naravno "poleteo" u odnosu na njegov "kamion" . Tada je valjda napokon shvatio u čemu se vozi on a u čemu ja. A da ne o pričam masi vozača u raznoraznim Puntićima koji daju gas do daske na nizbrdici i ako se već upalilo crveno svetlo na semaforu i onda naglo koče, sve u cilju da se nabiju na semaforu ispred mene. Moj stil vožnje u gradu je odavno, da spustim potrošnju goriva što niže. Shvati moj pretposlednji post kao zezanje. Moramo malo i da se zezamo. @Pontdom Neću da postavim, sisa sam hahaha
 13. Piske

  trkaci

  Ono kada baciš žišku ;) Za kraj :D
 14. Piske

  trkaci

  Nisam ni ja trkač. Daleko od toga. Samo sam malo trenirao. Ne smem da postavim sliku, popiću ban haha
 15. Piske

  trkaci

  Samo brdo :) Avala :wub: Šteta što su proširili stazu. Jb sada je za autobuse a ne za kola
 16. Piske

  BMW E36 325i

  Mora glava da se skida. I drugo otkud znaš da su ti samo gumice ventila za zamenu ? A kad već skidaš glavu menjaš sve što je za zamenu. Odnosno da uprostim polugeneralna s obzirom na godine auta i onda si miran. Jb šminku , najvažnije je barem meni da je auto tehnički u top formi.
 17. Piske

  e36 325i Coupe

  Odlično ulje.
 18. Piske

  E36 320I M52

  Isplati se malo se pomučiti oko njega :)
 19. Piske

  Oglasi

  Video sam na Fb-u . Double chip 250ks :D Druga brzina ne radi 2500e :D E36 325 Pala cena na 1700e
 20. Piske

  Oglasi

  Dobaar ;)
 21. Piske

  ///M3 e30

  Vala svaka čast . Novo :)
 22. Piske

  Oglasi

  http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7708786/bmw-318-318i-orig-114000
 23. Piske

  E36 320I M52

  Može ponekad,. U suprotnom prilikom štelovanja oba trapa se vidi ukoliko je došlo do odstupanja od geometrije kola kao što sam i napisao. @Juan Kako ti misliš da se može videti ?
 24. Piske

  E36 320I M52

  Duže vreme se vrteo po oglasima. Odvezi ga na štelovanje oba trapa i sve će ti reći po pitanju sudara da li su ostavili posledice po pitanju geometrije trapova. Ovako sa slika prednji levi točak izgleda da je malo više povučen ka unutrašnjosti krila. No slike često znaju da zavaraju . Ne izgleda da je puno prešao. U svakom slučaju neka ti je sa srećom.
 25. Piske

  Oglasi

  Koje su ovo boje?? Eksterijer,enterijer.. Dobro je što su samo jedan ovakav napravili :D Nisam mogao da se suzdržim