goranmenadzer

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by goranmenadzer

  1. Oba autica su super pogotovo e34! Daj neke slike unutrasnjosti!!!

    bmw9vu6.jpg

    .

    bmw7fa2.jpg

    Ovo mi je ostalo od slika, a valjda ce ih bojan 1984 postaviti kad sredi auto pa moze da se vidi pre i posle sredjivanja.

    ako nista drugo bar ga je oprao. Zima je bila sa puno snega, sneg se otopio i ostalo je blato a ja gazio po blatu pa eto i vidi se.

  2. Lep ovaj kupe :D

    A peticu si ti prodao Bojanu 1984 :D

    Momak kome sam prodao peticu je iz BG, ali nisam siguran kako se zove. Jutros sam video da je postavio slike.

    Auto je bio odlican, u standardu. Motor bruka, ide kao lud, nikad udaran, osim sto sam mu ja polomio branik jer nisam video stub od ulicne lampe, pa sam kupio branik od nekog stranca u boji tako da je i branik original.

    I drago mi je da ce momak da ga skocka, jer fali mu sminke, i felne.

  3. Prodao bih ga zbog posla kojim se bavim, treba mi auto sa cetvoro vrata. Nemogu svakoj budali da ustajem da udje u auto, a i zao mi je da ga arcim po rupama na periferiji.

    Sto se registracije tice, registrovan je do januara a i registracija je oko 350e zato sto je registrovan u Raci kragujevackoj,.I da je 500e nije mnogo u odnosu na uzitak koji pruza takav auto.

  4. Ima u Mladenovcu neki Roki, vrlo je povoljan i ima gotovo sve, i novo i polovno. Taj zadnji branik je, kako ga vidis, uzet kod njega za 40e. tel. 064/33-66-770 065/33-66-770

    A taj kod Cacka zove se Ostoja, bije po usima za cene, mog drugara iz Kraljeva odrao je za generalku na 524td, negde oko 2.300e. KVARAN KO SUPALJ ZUB!

    A da, za branik mi je trazio 70e i to nije bio u bordo boji.

  5. Jao sto sam nevaspitan :vampire:

    Moje ime je Goran Rakic imam 28 godina, javljam se tj. pisem iz Kragujevca i volim sve sto vole mladi a najvise volim lepe zene i dobre automobile, jos ako je BMW...

    A volim i pivo i rakiju i ..., svasta po nesto.

    POZDRAV!

    PS. jel sad bolje? :(