BENDZUKA

Members
  • Content Count

    314
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by BENDZUKA

  1. Nemoj se ljutiti ali za ovu cifru ces ga tesko prodati,U zadnjih par meseci sam u potrazi za e46 i cak sta vise isao do nemacke(stutgart,minhen) ...kod nas su cene preterane...ja ti zelim da prodas auto ali mislim da je cena jaka.
  2. BENDZUKA

    Oglasi

    http://vukajlija.com/zabava/posteri/545098
  3. BENDZUKA

    Oglasi

    i da, glasam da neko dobije upozorenje pred "BAN" ipak je ovo bmwclubserbia,nije "bmwclubmozdanekahondaclubsrbija "-da ne imenujem clanove.
  4. BENDZUKA

    Oglasi

    i da, glasam da neko dobije upozorenje pred "BAN" ipak je ovo bmwclubserbia,nije "bmwclubmozdanekahondaclubsrbija "-da ne imenujem clanove.
  5. BENDZUKA

    Oglasi

    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6512928/bmw-530 A ovaj hurricane neki u pokusaju,sta li razmisljaju kad stave ovakvu konjazu.Mozda mu ova folija daje 100 konja i on jedan 101.
  6. BENDZUKA

    Oglasi

    http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6949490/bmw-530-530d-jedinstven Bitno da je m5 zalepio,i da je vrhunski tjuniran,a moze zamenja za "DJIP"
  7. https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%91%D0%BE%D1%82
  8. BENDZUKA

    Oglasi

    Mislio si generalno a napisao si glupost,ja kad pogresim to priznam ili ako nesto ne znam nije me sramota da pitam...i da, ne pametujem, iznosim cinjenice i dajem odgovore na nesto sto mislim da je pogresno.Toliko.
  9. BENDZUKA

    Oglasi

    A ovo je jos smesnije da misli(box) da se Novi Pazar nalazi na Kosovu.Aman prijatelju upoznaj malo Srbiju zemlju u kojoj zivis makar su mape na googlu dzabe jbt,klik dva tri ne kosta nista....
  10. BENDZUKA

    Oglasi

    malo da se edukujes prijatelju Box https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D1%86%D0%B8
  11. BENDZUKA

    Oglasi

    Meni se ovo ni malo ne svidja,makar vizuelno,za te pare mnogo.
  12. BENDZUKA

    Oglasi

    Nije mu losa zarada ako se uzme u obzir da je platio porez i carinu oko 1000-1200(ispravite ako gresim)i ajde put ovo ono spedicija izadje do 1500 i ostalo mu je oko 500e max.
  13. BENDZUKA

    Oglasi

    Jedan crveni krst na vratima i na krovu i odmah da ide po misijama po svetu.Red cross x5.
  14. BENDZUKA

    Oglasi

    Jbg-doslo neko drugo vreme,moji klinci pozadi sede jbg(4 i 1 god)pogledam u retrovizor i nema voznje preko 80kmh.
  15. BENDZUKA

    Oglasi

    Ovaj auto se pre oko 2,5 godine prodavao za 10.500,bio je na Bg tablama,ja sam ga za malo uzeo ali jbg prodao se,nisam bio dovoljno brz,prodao se za 9800 kako mi je vlasnik tadasnji rekao,ovaj sto ga sad prodaje-decko se istripovao opasno,ko zna koja je to varijanta,mada sam od jednog prijatelja sadasnjeg vlasnika cuo da je auto dosta ocuvan ali da je dosta silovan...teran u crveno i da bi trebalo da se lepo pregleda.Ja kad gledam neki auto prvo pitam vlasnika koliko ima godina,sve sto je ispod 25,26 ja taj auto ne gledam.Neizivljeni klinci jbg.
  16. BENDZUKA

    Oglasi

    nIJE lsd vise-nego-https://www.youtube.com/watch?v=jadSCM2nVR8
  17. BENDZUKA

    Oglasi

    Pojedini sto valjaju delove od IX-a se nadju prozvani jbg,samo opusteno.
  18. BENDZUKA

    Oglasi

    1500 i 2500 je razlika.
  19. BENDZUKA

    Oglasi

    Realno neces naci za manje para ix Niti cu da ga trazim,ali ako govorimo o realnosti i realnim cenama 2500e je meni previse para za ovaj auto. Stunter-nisam zapeo,nego sam realan u ponudi i potraznji,gledam sta se nudi i sta se prodaje,svaki auto ima svog kupca mozda su meni i tebi misljenja razlicita ali za mene ce ostati da treba da budes na LSD-u da bi dao 2500e za ovaj auto.
  20. BENDZUKA

    Oglasi

    nakaza sa ok cenom?aj nek bude...
  21. BENDZUKA

    Oglasi

    Kreni pa ga kupi ako ti je ok,stranac 2500e...
  22. BENDZUKA

    Oglasi

    LSD-klasicna narkomanska cena...