elliotnes

Members
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About elliotnes

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 02/03/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.mihailonikolic.in.rs
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Automobil
    BMW E30 316 1985
  1. Drugari, potrebna mi je preporuka za ulje. Motor je matori M10 1,6 i treba da mu odradim servis pred zimu. Do sada je bila Castrol polusintetika cini mi se 15/40.
  2. Pazi ovako. Iako si vrlo brz i ostar na tastaturi, ne znam da li si razumeo poentu koja se tice mog izbora. Auto na koji idu felne je 316ica iz 1985 sa skromnih 55kw. Isti auto je u potpunosti stock kako spolja, tako iznutra. MOJ izbor je pao na fabricku 14" felnu iz tog vremena i preporucenu dimenziju gume. E sad, ako mislis da mi u prijateljskom duhu ovog foruma mozes promeniti misljenje - izvoli. Ako sve ostale i mene smatras nedovoljno inteligentnim za resavanje kompleksnih guma-felna problema slobodno reci.
  3. Nisam mislio, zato i kazem :D Odistinski zainteresovanih 1 - JA. Ostalo su prekorni ili kiselo grozdje pogledi ljudi koji jure Golfa D...
  4. Tema je malo zamrla. LM, odustao sam od 15-ica. Po mom estetskom sudu, na moju kockicu ce ipak bolje leci factory 14-ice sa malo debljim profilom. Sa 15-icama i 1600cm3 ispod haube bih sebi licio na prevaranta :D
  5. Danas sam se video sa starim dobrim drugom Milosem iz KG-a i njegovom "Emilijom". Nakon voznje na kruznom putu od Bubanj potoka, vise nisam siguran da je M vozilo koje trazim. Ono nije auto vec letelica sa mogucnoscu klizanja drumom :D E sad, auto je tehnicki gledano u odlicnom stanju, ali nije imao premijum negu od prethodnih vlasnika. Kome to nije na prvom mestu, auto vredi, prav je kao strela, ide kao 2 nevremana, a tako i zvuci...
  6. :-) Kocka ce ovih dana dobiti BBS 15ice Styling 5. Sutra ide na ugradnju LPG-a u AC Rasic. M je decacki san... Nisam normalan, to je u pitanju. Musko dete - hoce sve i hoce odmah:-)))
  7. Huh, prevelik u smislu da ce negde kaciti ili estetski neprihvatljiv?
  8. Svi ste u pravu, ali ove M-ove obicno ne voze bogati, vec oni koji ga zele od malena. Kako i sam spadam u tu grupu, razum ostaje blago po strani.
  9. Heh, bila mi je otvorena stranica, a u medjuvremenu padose novi postovi. Misko, koliko si siguran u to da je auto sastavljan od 3? Pazljivim (i manje pazljivim) pogledom na fotke se da uociti razlika u boji auta (prednji kraj u odnosu na vrata recimo). E sad, ako je auto sastavljan od tri, valjda bi ga ofarbali da se ne vidi... Nemam pojma...
  10. Hvala drugari. Auto mi se veoma svidja, uslov da dodjem do veceg dela kesa je bila prodaja mog JTD Brava, ali ga je devojka danas propisno ocesala o zid, te mi je M sve dalje i dalje :-(
  11. Tnx, nadam se da ce ispasti OK. Potrebno mi je jos ovo . Ako neko ima ili zna gde mogu pronaci poklopce bio bih veoma :lol:
  12. U pitanju je M5 iz 95 Nurburgring edition. Auto je silver metalik i od skora se vrti na oglasima. Ako neko zna nesto vise o autu, znacilo bi mi.
  13. Slazem se da je preporucena varijanta i estetski prihvatljivija, ali u jednom CC lancu su trenutno vrlo povoljne Tigrove Sigure, pa u izboru staviti nove gume ili voziti stare 205-ice cenim da je pametnije ovo prvo.
  14. Drugari, uzeo sam Styling 5 felne za E30 i interesuje me da li cu pogresiti ako na njih instaliram gume 195/65 R15? Na http://felgenkatalog.auto-treff.com/ sam pronasao da je predvidjena guma 205/55R15.