spyker

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About spyker

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 10/22/1980

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Mijo Pezo
  • Lokacija
    Dalmacija
  • Automobil
    E28 524td
  1. Zanima me šta se sve triba prominit pri izmjeni remena..remen, natezač, jedan samo, dva??...još štogod? Fala!!
  2. Rear spring strut, levelling device Brojevi ovih straznjih amortizera ne odgovaraju pravim pa me zanima jel ovo neka opcija kod BMWa za promjenu razine amortizera ili..? Fala!
  3. Napravio test. Zvuk se ne minja..motor isto radi. Normalno. Je motor je M 21 D 24 WA. Znači PCV se nalazi u toj cijevi.. Aj baš ti fala!! :)
  4. 528iA, znači 524td ('87.god) sigurno ima PCV ventil?
  5. Minja sam filter zraka pa sam vidio da mi se u kućištu filtera ulilo nekih 0,25 dcl ulja. E sad, znam da to ne bi smilo bit. Zanima me ima li moj model PCV ventil? Ili pak karike propuštaju ulje pa je ušlo u kućište filtera?
  6. a ne, ipak pokazuje 21:00 ;) Znači - vrime je za servis? Fala!
  7. Zanima me šta znači ona naračasta ikonica sata (na njemu 9:00 sati) na displeju iznad 'inspection' diodica. Fala!
  8. Ma ok, razumim.. momak nije ni reka da će promjena ulja spasit stvar, nego je napomenio da svakako prominim ulje i vidim ima li nakupljenih sitnih komadića koji su eventualno otpali od tog ležaja. Nego mi je samo napomenio da probam dodat malo aditiva da malo olakšam stvar getribi. E sad, kakav to aditiv točno ide? neki posebni za ulje od mjenjača?
  9. Imam problem s BMW-om. Prigazio je nekih 270tkm. Kad je auto u upaljen, u leru i miruje, čuje se čudan zvuk struganja. Kad pritisnem spojku do kraja struganja nema. Spojku pustim - opet struže. Primjetio sam da se pri početku pritiskanja spojke zvuk struganja malo pojača i to do 1/3 hoda spojke, a već od 3/4 hoda do dna nema nikakvog zvuka. Rekli su mi da se čuje ležaj spojničke osovine u samoj getribi. Prijatelj ima službeni e39 i kaže da je i njima to mana, da je on minja taj ležaj na službenom. E sad, zanima me jel to problem prominit i jel bi bilo pametno prominit usput i kompletnu spoj
  10. Fala na dobrodošlici! Pravila pročitao. Neće bit problema :P
  11. Sazna priko prijatelja. Ovaj BMW-ov forum u Hrvatskoj ..uf..ponašaju se ko da su uvatili Boga za bradu
  12. Pozdrav! Mijo mi je ime i iz Dalmacije sam. Vozim e28 524td. Dosad je prigazio nekih 260 000 km. Nadam se da ću upoznati dobru ekipu na forumu.