E36

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by E36

  1. Izgleda da si bio u pravu... Kupio sam drugu pumpu(elektronsku) Dobro pali ladan a vruc ,verglaaaaaa....I sad cu da probam sa pumpom na sajlu..Ako i to ne uspe definitivno menjam motor.

    Imam isti problem, javi sta si uradio, kod mene se desava kada ugasim auto kada je vruc odmah ga upalim pali kao mina ali ako ostane duze od deset min ugasen onda sam u problemu. :dance3: , i izlgeda da mi vuce po nekada neki fals vazduh tj. torkira cuje se kao da izbsacuje vazhduh.

  2. Mene je iznervirao onaj sa puntom :D

    Doduse, kad sam pogledao malo snimke, kako cipovan punto 1.9 jtd puni skalu nije mi bilo bas svejedno :)

    Ako je snimak tacan...

    Ali da ce 320is da ih otrese sve to jeste.... :)

    Mrzi me dalje pisati ali poted bmw-a vozim i fiat punto II 1.9Jtd , ide indenticno kao na snimku.Ovako kao sto znamo auto je generalno kanta tj. vemo rizican auto jel su ti motori stvarno predrkani za tu karoseriju o krivinama necu ni da pricam.Sto se tice do 160km/h iskreno i mog iskustva auto nije za potcenjivanje jako je dobar za potezanje, licno sam ga vozio 190km/h i od tog dana sam osedeo. :o

    Sto se tice tih podataka sto citam tipa fiat punto 1.9 jtd 0-100 km/h 12.2s max 170 km/h, nemaju veze sa vezom, mozda za obicnog dizela sa lukas pumpom.

    Sve u svemu oba automobila vozim 3godine tako da slobodno mogu da kazem da 1.9jdt common rail sto se tice kako ide nije sala , a sto se tice voznih karistika to necu da komentarisem.Taj auto sa tim motorom je koveceg na tokckovima jedino ga spasava servo kocnica.

  3. Brate covek je pitao za 2.5,znaci suludo je pricati da ga kupi pa da vadi motor i da ubacuje 1.8,kome treba ekonomicnost i registracija taj u startu kupuje 1.8,tako da nemoj se osecati prozvanim,a drugo ta km koju ti prelazis nije nista posebno tako da kazem opet svako kupuje sta mu treba,a covek lepo pita za 2.5tds a registracija za njega nije milion evra

    Lepo receno

  4. Slazem se da ima veci obrtni moment i da ubzava bolje, ali za sve ovo drugo mu je u minusu.

    P.S. Gde se Nidza ukljuci sada moram da napisem da je 2.5 TDS keva... :(

    Pazi ako onda on kaze da posle 2.5 kockice, onda znamo koliko je sati :prankster2:

  5. veruj mi da je tds mnogo ozbiljniji motor od 1.8tds-a,nema ubrzanje i snagu?Samo cu ti reci da je 2.0 24 v slina za 2.5tds!

    Proverena informacija :prankster2:, i ista situacija sa e46 od 170ks , samo redovno odrzvanje i nema zime,istina je da je rigistracija veliki minus ali ja ga vozim vec pune 3 godine i ni u jednom trenuktu mi nije dosadio.Jedno sto stvarno ima dosta vitalnih delova sto su jako skupi zato dobro otvori oci.

  6. Ako su ti finansije najbitnija stavka, onda uzmi 318is jer je jeftiniji za održavanje, vožnju i naročito registraciju.........

    Druze citam :dance3: tvoje postove vec duze vreme i samo cu ti reci svaka cast. :huh:

  7. Nisu isti provereno jer novi tip buberga ja malo zakosen sa strana, jer ja sada radim moj auto, pa znam, ceo vezni lim nov ima da se kupi ovde u bg-u ako te interesuje.A nove bubrege moze da ti ubaci na mesto tih starih naravno uz malo prerada tog prostora za ubacivanje (to je moj drugar radio i ispalo je vrh) i onako moras da ga farbas.

  8. Pazi druze imao sam identican problem na TDS samo sto mi je auto u pocetku stucao od 3000-3500 pa posle 1500-2000.Isto su mi govorili majstori koje ne zelim da napominjem , turbina; elektronika bosh pumupe itd... Proveri pumu u rezervoaru.Meni je bio problem do prljavog goriva dok ga nisam istroiso i sipao novo vise nije stucao i vukao fals vaduh.