sreckovs

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About sreckovs

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Stevan
  • Automobil
    BMW e36 318 tds
  1. Nisu imali vremena da im ostavljam auto tada, a iskreno i ne bih voleo da ga čereče tamo neki šegrti..
  2. Redovna 2 ovlascena servisa..kazu da je senzor temperature usisnog vazduha ili da je crevce na turbini puklo, pa turbina gubi pritisak. Senzor sam izvadio i ocistio, bio je zaprljan dosta, i testirao sam ga, radi lepo. Takodje sam skinuo onu plastiku odakle idu 4 usisne grane i oprao sve lepo, bilo je unutra soca nekog dosta :D i izmenjao sva creva od vakuuma i ono na turbini. Ali cak i da negde gubi pritisak u sistemu, zar ne bi auto i dalje isao, samo losije? Ne bi ovako totalno izgubio snagu na sekndu, dve?
  3. Moguce da je onda i ovde poceo problem od kada je remontovana..posto je prethodni vlasnik rekao da su mu remontovali pumpu kad je presao na eurodizel..da je curila kao..ne znam, izgleda da niko ne zna tacno o cemu se radi, cak ni majstori u servisu :D Svako samo savetuje da cutim i vozim.. Hvala na odgovorima, ako skontam sta je, javim.
  4. Vazi..nadam se da nije bas pumpa. Inace, naleteo sam na stranim forumuma na jako puno istih ovakvih slucajeva, cak i sa 325tds-om, ali nigde nema konkretno resenje problema na kraju.
  5. Pozdrav, imam jedan problem sa e36 318 tds, 1997. godiste. Kada vozim, i pustim gas, kada menjam brzine, ili jednostavno u brzini, i kada ga dodam ponovo, auto ne vuce jedno sekundu-dve, zatim nastavi dalje da vuce. Ne desava se svaki put. Izmenjana su sva creva od vakuuma, i ono na turbini, svi filteri, nova pumpa za gorivo niskog pritiska u rezervoaru. Na dijagnostici ne pokazuje nista od gresaka, ali sija ona zuta lampica gde je dizna nacrtana konstantno. Inace, auto ide super, osim u tim trenucima "slabosti". Hvala unapred ;)
  6. Pozdrav svima, zovem se Stevan, registrovao sam se pre par dana na forumu, da se malo druzimo. :) Vlasnik sam e36 318 tds 1997