Stefan Tomic

Members
  • Content Count

    47
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Stefan Tomic

  1. On 8/24/2019 at 9:22 AM, Stefan Tomic said:

    http://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/14629612/bmw-120-coupe-m-sport-paket

    Kako vam se čini? S obzirom na kilometražu i da je kupljen ovde, kako vam deluje cena? 

    Isao sam da vidim auto. Stvarno je lep, ali na prednjem braniku sa desne strane je imao neko cesanje (vidi se na slikama, ali je nije nesto sto bi samo moglo da se ispolira). Na vratima gepeka (na ivici kod svetla za tablicu) ima malo parcence koje fali. Nije mi jasno kako je to uspelo da se izvede. 

    Unutra je bukvalno nov. Motor lepo radi.

    Sve u svemu, jaka je cena za auto gde bi kozmeticki morao da se cimam u startu. Kad bih vec davao tolike pare, zeleo bih da bude tip-top.

  2. Jos nekih sitnih ulaganja:

    Ubacen novi radio, kako bih mogao da slusam muziku sa telefona, a i da mogu da obavljam razgovore bezbedno. ?

    image.jpg

    image.jpg

    Mikrofon je ubacen na mesto gde se nalazio fabricki mikrofon, tako da ne narusava izgled enterijera. ?

     

    Upravo sam pokupio poklopce za svetla tablice iz Delta Motorsa i to sad izgleda ovako. 

    image.jpg

    image.jpg

  3. Hvala na informacijama! Jos razmisljam da li da uzmem aftermarket radio ili da probam da nadjem tu Alpine verziju koja podrzava AUX.

    Inace sam uspesno porucio poklopac za svetlo tablice u Delta Motors. Sve sam obavio preko mejla i deo bi trebalo da stigne za 3-5 dana.

  4. Ne bih da otvaram novu temu, pa ću ovde da vas pitam.

    Da li je neko od vas ugrađivao aux na fabrički radio? Ja sam već dvaput kupovao kabl za to i nijedan mi nije radio. Malo mi je čudno da oba ne rade ili ja nešto ne radim kako treba.

    Jel ima neki dodatni korak koji mora da se uradi prilikom ubacivanja kabla u radio?

  5. Da, ovo su mat prstenovi. Nekako mi se to više uklapalo u enterijer od hrom varijante. Jako se lako montiraju, samo na klik i baš dobro leže. Uzeo sam ih preko eBay-a i koštali su oko 10 evra otprilike. Staviću link ako je dozvoljeno ili mogu da vam pošaljem na PM.

  6. @Stefan L. Kakva je ta led varijanta? Jel ima razlike u kvalitetu u zavisnosti od proizvodjaca, cene ili tako nesto? Da li je samo jednostavna zamena ili mora nesto da se budzi i da li ce da prijavljuje gresku na bordu?

    @Zeljkamp @legendica Kako funkcionise to narucivanje iz ovlascenih servisa? Posaljem im upit preko mejla? Nisam nikad do sad nista narucivao iz ovlascenog servisa, pa ne znam. ?