brana67

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About brana67

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Lokacija
    Gradiška
  • Automobil
    BMW 318
  1. Auto ne dimi (ostavljen je u leru nekih deset minuta) postigao je radnu temperaturu i kazaljka je blizu sredine nema pregrijavanja i majstor je pomislio da je ulje loše jer ovdje kog nas možeš naletiti na falš a da nisi svjestan, u subotu sam ga vozala po nekim brdima i nije se pregrijavao motor kazaljka i dalje stoji blizu sredine nije čak ni na samoj sredini, sad cu ga jedan dan voziti za B.luku kod majstora da promijeni komplet ulje i da ponovo pregleda glavu motora. Što se tiče ispitivanja glave vjerujem da je to urađeno kad je rađen specijal, čovječe bruku para sam dala za to ali nema v
  2. Ovakav je kao tvoj na slici sa strane samo crveni, moram skinuti progam skeniranja na štampač da mogu poslati sliku,imam u mobilnom ali je Samsung i nema blut tut a navodno ide preko tog,šta znam.Uglavnom potrudicu se da bude sto pre.
  3. Pravo čudo je ovaj internet!
  4. Hocu i ja jednu ali kako kad sam u drugoj državi,nije mi tako boja važna mada bijela izgleda super.
  5. Kad vidiš ovako nešto načas prestaneš disati!
  6. Dobar dan ljubitelji BMW Dovoljno sam mlada ali i dovoljno stara da imam svoj vlastiti BMW i to crveni. Pozdrav svima!
  7. i moram ti reci da ti je ovaj logo haos,a koliko ti imas godina ili su i tvoje tajna?
  8. Koja si ti pametnica moze biti svasta i godiste i kilaza ,sta ti mislis?
  9. Nije dama maloljetna okrugla cifra je u pitanju - moze biti 20,30 40,50 a mozda i 60 e sad na vama je da odlucite koliko godina imam, meni nece smetati sta god kazete jer to je vasa zelja. Samo da Vam kazem da mi se stvarno dopadate i da se uvijek slatko nasmijem.
  10. Ti si Draganče kralj kraljeva,svaka čast!
  11. svi dihtinzi su mijenjani stavljeni novi,novi su kablovi,nov je anlaser,karburator je rastavljen na dijelove i ociscen, a ja se i bojim da on to mijesa negdje, sad bih trebala ici na dotezanje glave (tako bar majstor tako kaze) nakon predjene kilometraze, sta da mu kazem? U nedelju sam isla na malo duzi put,fino vozi i motor ima fin zvuk-znas na sta mislim jedino ta skrama me brine: Hvala ti na odgovoru.
  12. E ovako, prije mjesec dana radjen mi je specijal motora jer nesto nije valjalo oko paljenja pa su zamijenili anlaser ali opet isto, medjutim ono sto mene zanima je koliko cesto sipate vodu u hladnjak jer ja to cinim sedmicno jednom bar- oko 1 dcl ( zbog gubljenja vode je bio na ispitivanju vodene pumpe i ona je OK) i kad provjeravam ulje motora posto mi je majstor to rekao svaka 2 dana na zici od mjeraca se pojavljuje nesto sivo ili prljavo bijelo ne mogu objasniti i jos gore to isto sivo se nalazi i na cepu motora. E sad jedni kazu da to mora biti i da je to sivo rezultat kondenzacije, da li