bmw alpa

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About bmw alpa

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Automobil
    clio
  1. Sami vrh! Sestica je odlicna, JAMAJCA!
  2. kako da narucim, nece da mi otvori link? moze li neko da mi samo da link. Super je majca, neka sledece budu duksevi sa rajfeslusom i kapuljacom. :)
  3. bmw alpa

    Branici

    Moze li mi neko reci, da li svi branici iz serije 3 (2000 do 2006) pasu na iste nosache. Gledam neka automobile, ali bi hteo da stavim druge branike (i napred i pozadi). Da li su na karavanima i limuzinama isti nosaci tj. mogu da se menjaju branici? Koje mi branike preporucujete za tu trojku, da budu malo sportski, a da su serijska proizvodnja. :)
  4. Pa ovo pitanje mozemo da resimo, ako neko zna koji je najbolji detektor radara, mada se pitam da li oni uvek pomazu!!! :)
  5. Na putu za Zrenjanin, su skoro uvek u selu Centa, to je otprilike na pola puta, tu obavezno 60km/h! :) Ima ih i 15km od Cente (u pravcu Zrenjanina), na vecoj raskrsnici. :) Na samom ulazu u Zrenjanin uvek! :D Nigde vise :rolleyes: Nego jedno pitanje, sta rade oni sa onim BELIM GOLFOM (dvojka)? Oni su jedno vreme samo snimali brzinu i zaustavljali posle 50m. U poslednja 3 meseca sa dva puta prosao pored njih sa oko 110, a ogranicenje 60 i niko me nije zaustavio. To oni slikaju ili? :rolleyes:
  6. Dobro jutro, ja sam sinoc malo popio i dalje me drzi, ali eve me. Sve vas pozdravljam, uclanio sam se na forum pre 3 dana, volim BMW od malih nogu, kada je moj tatica '89 godine kupio nov tek izasao sa trake u prvoj seriji 520i. Taj auto je zavrsio u Somboru, ali evo ja se vracam lepom secanju iz detinjstva. Naj lepsi model BMW-a je serija 3 kupe '96 god. Secam se dok je bilo aktuelno SAMO U SNU i NIKO NIKADA (te nikad nece shvatiti) i CECA i to onaj extra album pre svih ovih gluposti i dvojica najjacih likova u gradu voze 325i kupe! sa pojacanom muzikom do kraja, e to jsu bili zicani