Ralee

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ralee

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    R.R
  • Lokacija
    Bgd.
  • Automobil
    /
  1. Ralee

    Oglasi

    Upravu si, ja i nisam nesto zahtevan kad je u pitanju oprema, pa se odusevim na siber :) Htedoh reci da su mi neke stvake poput automatske klime, tempomata itd must have, sve ostalo je samo bonus, moze i ne mora :) U cemu je razlika izmedju dizelasa od 136 i onaj od 150ks? I da li moze samo par reci o AT menjacu, bio bih zahvalan. @glanz Hvala na zapazenim detaljima, gledam sat vremena ne bih upste rekao za volan i rucicu a kamoli za sediste :) Bar preko tih nekih stvari moze da se zakljuci da bas ne potezem put do nis ako ima ociglednih nedostataka.
  2. Ralee

    Oglasi

    Pozdrav! I dalje sam u potrazi za dobrim bmw-om. Nazalost nikako nisam mogao da nadjem dobar stariji primerak, nijedan mi se nije svideo uglavnom krsevi a vlasnici traze nerealne cene, pa sam u pretragu ubacio i maldje generacije. Ono sto mi je zapalo za oko je ovaj 320d. Kako vam izgleda ovaj primerak? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7405039/bmw-320-d Ono sto mi se svidelo jesto sto auto deluje ocuvano, jako lepo izgleda a pritom i pored automatika ima finu opremu.
  3. Ralee

    Oglasi

    Hvala na informaciji, treba da ga pogledam u kakvom je stanju i da li zaista opravdava svoju cenu. Ta limarija me i plasi, ovo ostalo manje, Verujem da su im motori dobri, da li znate kako se pokazao taj motor?
  4. Mada bih ja licno izabrao benzinca iako mi je 2.8 motor nepoznanica, o 2.5tds sam cuo samo reci hvale sto se tice pouzdanosti, kako od onih sto su ih vozili u bmw-u serije 5, tako i od onih sto su vozili Range Rover-e sa tim motorom (classic, i p38) tako da bih mozda radije uzeo tds.
  5. Ralee

    Oglasi

    Da li se mozda neko raspitivao za ovaj e32, sta mislite? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6568155/bmw-730-i Takodje, kako vam se cini ovaj e21? http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/6553598/bmw-315-e-21:bye:
  6. Pozdrav svima, Rale iz Beograda :bye: Posedovao sam raniije dva bmw-a e46 330ci cabrio, i moju najvecu ljubav od svih bmw-ova e38 740i. Od ostalih sto sam vozio su bili f01, x5 4.4i i m5. S obzirom da ne zivim vise u us, trenutno je situacija nesto drugacija. Alfu koristim za vozikanje,postujem taj brend, civic je zeno-devojkomobil. Pored njih imam jedan Range Rover 3.5 v8 koji ceka neka bolja vremena. <_< Voleo bih da se vratim bmw-u, gledam da mozda uzmem neki stariji bmw, pa sam dosao da pokupim savete ali i da prenesm svoja iskustva iako nisam bas mehanicki potkovan. :bye: