koki

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About koki

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 04/15/1980

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Vladimir Kovac
  • Lokacija
    Beograd,Zvezdara
  • Automobil
    bmw 320 e36
  1. moguce da je to,da li neko zna kako to da resim?vec sam pomislio da se tripujem :lol: al evo sad tek vidim da jos neko ima ovaj problem...sad sam sipao pun rezervoar benzina,presao oko 350km na plin i negde oko 50km na benzin(otvoreni put) i kazaljka je pala sa 60l na 45l! e da a cini mi se da se ponakad osea miris benzina u kabini,ali samo ponekad malo...mozda se i to tripujem od kad imam ovaj problem :acute:
  2. pozdrav...imam bmw e36 320i 92. dal sam lud ili sta,znaci na benzin samo upalim auto i odmah prebacujem na plin a kazaljka za gorivo stalno pada..deluje mi da na punu bocu plina potrosim i negde oko 7-8 litara benzina mozda i 10...a ne vozim uopste na benzin...dal je ovo moguce??? :lol:
  3. e da,a zasto tako daje gas sam od sebe u leru?mislim nekad ne uopste a nekad bas,i to sam primetio cim tako krene da oscilira tada ocekujem eksploziju...jel bi trebalo da nastelujem plin?
  4. crni je bio tu i kontrolisao kada su mi pregledali struju,a za ovo drugo nisam siguran jer sam ostavio auto kod njih na par dana...mada mi je on i rekao za tu lambda sondu kada sam zvao telefonom da pitam za auto...znaci bio je upucen u sve to..
  5. bio kod ninica,u pitanju je bila lambda sonda...stavio mi je neku boshovu univerzalnu....videcemo sad...mada kad ga bacim na plin i dalje onako radi neujednaceno na leru,kao da daje gas sam od sebe i spusta...ostalo je sve u redu i kompresija,bregasta,dizne,struja,kazu sve o.k.!
  6. merenja HC su mi radjena isklucivo na BENZINU.. i koliko su mi rekli u ninicu, struja mi je komplet u redu,svecice su nove stavljene pre 3 meseca...sve je to ok.... da, motor je 24v. naizgled mi se cini da na benzinu radi ok,ali sigurno je u tome caka,da se svi problemi manifestuju kad vozim na plinu, jer je plin osetljiviji na sve...da li mozete da mi preporucite dobrog majstora uu bg u,da mi proveri to sagorevanje,a da ne "dere".i gde mogu da nadjem tu lambda sondu?ako je ipak to u pitanju.pozdrav!
  7. pozdrav svima.imam bmw e36 1992. 320i. presao 318000km.crne boje. automobil sam kupio u junu2008. sa ugradjenim obicnim plinom. sta je problem?problem je da mi auto mnogo trosi na plinu,vise od 23litra,na benzinu nisam ni merio iskreno...treba para za pun rezervoar:-)..problem je i sto kad npr u prvoj brzini dam malo jaci gas dodje do eksplozije tako da se svi okrecu na ulici i pitaju sta je ovo...(uzas koji blam)...razvali mi se sigurnosna klapna za plin i ne mogu da upalim auto(na sred kneza milosa,dizem haubu,bruka..)...katastrofa koliko sam se smorio... a to se desavalo cesto...bio sam kod
  8. on hidraulika za haubu izgleda da se pokvarila,iz cista mira.zatvorio sve normalno,i kad sam sledeci put digao haubu ona nece da stoji...da li se to popravlja ili se menja zna li neko?
  9. e da zaboravih...Vlada,Beograd,Zvezdara,28g.....volim sve sto vole mladi :-):)
  10. evo i ja sam najzad postao vlasnik bmw a e36 320,1992... a od sada i clan bmw kluba!pozdravljam sve clanove,a pogotovo one koji su me nagovorili da kupim BMW...