Saša Ri

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Saša Ri

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Saša Milovanović
  • Automobil
    Bmw e39 3.0 d

Recent Profile Visitors

317 profile views
  1. Znaci niko. A nista dok vozi vozi,poslije cu mislit sta i kako dalje.
  2. Pozdrav svima. Neznam dali se ko susreo s ovim mojim slucajem.Radi se o M57 i automatskoj GM getribi (A5S 390R). Ulje i filter u getribi zamjenjeno,brzine se puno lakse i s puno manje trzaja saltaju. I na puno manje okretaja salta visu brzinu. E sad "problem" je to sto kad je u rikvercu i to na maloj uzbrdici a Rijeka je sva uzbrdo-nizbrdo dolazi neki cudan zvuk dali iz getribe,motora,difa ili s kardana. Ni u D ni u R ne proklizava,ne trza ni nista slicno. Znaci samo neki neprijatan zvuk u R na uzbrdo,znaci na malo vise gasa. E da to sam i u D osjetio ali samo kod velikog ubrzanja t
  3. Znaci 5 je 2013 uvezena iz Italije. Bila je kod kolege 2 god p uzeo onda ja od njega. 2001 je god. Ima 225000 km(valjda)? Crni,karavan. Automatski mjenjac,kozna sjedala itd,itd. Ima malo puno te opreme,ko ce sve pisat. Od kad je kod mene mjenjao sam ulje u mjenjacu,donje lijevo rame,manzete na letvi i "preprogramirao" neki modul od struje(blinkala zadnja pozicij). :unknw: E da i novi jez je isao gore,ventilacija me zajebavala. ima jos tih sitnica ali uz put ce se rijesit.
  4. Eto,nekih 4 mjeseca vlasnik sam e39 3.0d 01 god pa da se i ja javim,popricam i nesto novo naucim o Bmw-u. E da Znaci iz Rijeke sam iz Hrvatske. Pozdrav s mora! :preved: