Golub81

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Golub81

  1. Pozdrav,

    Trebao bi mi savet oko centriranja trapa na BMW E36 copue.

    Tacnije bio sam na centriranju trapa pre mesec dana, da ne pominjem gde, i kao majstor mi je odradio trap. Juče vidim pojedene gume sa unutrasnje strane i to poprilicno dobro. Odem kod njega kaze on meni sve je ok trag dobar ali nagib tockova nije dobar i kaze on meni da nema mogucnosti stelovanja nagiba kod BMW???

    Pitanje za sve koji se razumeju. Da li ima mogucnost za stelovanje nagiba prednjih tockova i ako neko zna nekog ko se bavi time a da je iz Beograda?

    Hvala.

  2. Provalio sam sta je problem. Pre svega grejanje sam namestio zezao prekidac u kabini za podesavanje toplo hladno . sada radi grejanje kao ludo .

    Gubi tecnost na ulazu u hladnjak na gornjem crevu ono sto bi rekli ``kurvanjski`` zalomili su lulicu ulaza u hladnjak i sada se bukvalno crevo sa selnom drzi na ivici tako da ne moze ni da se zategne kako treba. I sad ako zbog toga moram da menjam ceo hladnjak jbg.

  3. Pozdrav,

    Citam ove postove i nadjem se u nekom od ovih pa mi treba savet ako neko zna , a zna sigurno :)

    BMW W36 M43 kazaljka temperature je za manje od debljine iste preko polovine u bilo kojem rezimu voznje i toji tu zakucana i na otvorenom i u guzvi.

    Gornje crevo nije ni tvrdo mnogo ni mekano deluje mi ok. Nivo tecnosti je ispod polovine kada je hladan a kada se ugreje popne se novo (da li je ta pojava normalna za bmw). I grejanej u kabini skoro da ga nema.

    Sta moze biti uzrok. Kupio sam auto skoro vlasnik kaze da je zamenio termostat i vodenu pumpu.

  4. Pozdrav Bemvejdžije :)

    Ja sam Golub iz Beograda i od pre nekoliko dana sam postao vlasnik BMW E36 M43 1.6 coupe 1995 god

    Još uvek se upoznajem sa novim ljubimcem.

    S obzirom da mi je ovo prvi BMW posle raznih automobila (Alfe, Pežoi, VW, Honde ...) nadam se da ću ovde naći dosta saveta i preporuka za održavanje i razmenu iskustava.

    Toliko za sada od novog člana

    :e30: