shator

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by shator

  1. Svaka cast, lepo ga sredjujes :)
    Mozes li da napises jos malo detalja oko tih android navigacija? Vidim da si napisao da one sa Snapdragonom imaju bolju podrsku za iDrive kontroler?

    P.S. ako bude trebala neka pomoc ili ideje oko kodiranja nekih opcija, vici, ja sam na mom svasta zanimljivo namestio (isti kao tvoj, samo E90) :)

  2. Da pitam ovde, nisam imao nesto srece na oglasima... Je 'l ima neko desni xenon za E90 pre fejslifta? Ili broj nekog dobrog otpada, kako god... Hvala unapred! ?

  3. 2 hours ago, Stefan L. said:

    stvar ukusa, ni ja ne volim hrom na bmw da vidim, pogotovo te bubrege :) ram oko prozora i moze  da prodje u zavisnosti koji je model u pitanju

    Ne zbog boje, vec zbog tih "obrvica" na bubrezima, tako da lici na bubrege sa E90 pre fejslifta ili E63...

  4. Ja sam takodje planirao to da odradim, pa sam kopao malo bio po internetu.
    Nesto najpreciznije sto sam nasao (sto se tice delova koji treba da se kupe) je u opisu ovog klipa: https://www.youtube.com/watch?v=EXG68Mr2rrE
    Iskoriscena su dva amortizera za Kiu Picanto i neke crvene opruge (u klipu su plave, ali je napisao da sa crvenim bolje funkcionise).
    Gde te opruge mogu kod nas da se nabave ne znam, mozda ce neko drugi moci da ti pomogne. :)

  5. 9 hours ago, Bole90bgd said:

    Bas je tesko naci ono sto stvarno zelis B| kad bi se ja pitao za ovaj model, ceo M paket spolja, neke dobre felne, i unutra kozne kadice, navigacija, i trokraki volan sa komandama.....kao ova poslednja slika sto si poslao, samo sa ostalim stvarim unutra xD ali jbg takvog na oglasima nema trenutno, pa mi je najbitnije da uzmem dobar primerak za najkorektniju cenu :)

    Ima i takvih, ali im je i cena prilicno jaka :D