Baja530i

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Baja530i

  1. Taman sto sam resio jedan problem i evo drugog...

    Auto ponovo nece da upali,vergla ali ne kao pre,pre je verglao bez znaka da ce da upali,a sad skoro upali i pocne da se podize kazaljka za obrtaje i nista,izbacio mi je gresku na nemackom:

    oel druck sensor,ja sam preveo na engleski to je oil pressure sensor a na srpskom senzor pritiska ulja,sad ako neko moze da mi kaze gde se nalazi taj senzor na m30 motoru ? I da li je moguce da zbog njega auto nece da upali ? 

  2. Pozdrav,zanima me sledece.

    Na svom bmw-u 530i e34,kad dam kontakt pumpa za gorivo se ukljucuje i radi konstantno dok auto ne upalim,video sam u kutiji sa osiguracima na levom kosu da ima jedna zica koja ide od jednog osiguraca do drugog,i decko od kog sam kupio auto mi je rekao da je njemu majstor tako povezao zbog brzeg paljenja,e sad,mene zanima da li ja smem da skinem tu zicu,da li bi radila pumpa posle ? Da radi normalno kako treba,da se ukljuci na verglanje ili da radi samo 3 sekunde od kontakta. I da li smem tako duze da ostavim kontakt na autu jer pumpa konstanto radi? 

     

     

  3. Druze,da li znas mozda zbog cega mi se gase kratka svetla,vozim 10min i od jednom se ugase i upale se kad ona hoce,kao da se nesto pregreje pa iskljuce i posle kad se ohlade onda se upale,ista stvar sa ksenonima dok sam imao i sad kad sam stavio obicne H1 sijalice,da li znas mozda u cemu je problem?

    Ne mogu da otvorim poruku koju si mi poslao niti ja tebi mogu privatno da posaljem,ne znam zasto...