Alexmax

Members
  • Content Count

    33
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Alexmax

  1. Ok hvala ti na info :-) pozzz

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

    U vezi table izgleda da je bio drugi problem,,,,,dosao sam na kanal da zamenim stabilizatore,i slucajno vidim ,pored zadnjeg tocka iskidane 2 zice sto idu na tocak ,mislim da su od abs,proklizavanje ,lepo zalemim,crvenu sa crvenim,a crnu sa crnim,izoliram i vratim,posle 2 sata tabla radi bez problema evo drugi mesec..a mislim da je to i bio problem od kada sam bio upao u velike smetove jos zimi,verovatno sam tada i pokidao zice i od tada nije ni radela kako treba,nadam se da sam nekom pomogao mojim objasnjenjem ko ima slican problem.


    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  2. Imam i ja slicno pitanje :
    Istice mi saobracajna u maju i registracija na kocki. E sad, na tablici imam slovo Đ.  U vestima sam cuo da je potrebno menjati i tablice, upravo zbog spornih slova. Medjutim,  kolege na tehnickom mi kazu da taj zakon jos nije usvojen?!  Da li da se napravim toša i pokušam da samo produžim saobracajnu ?
     
    Menja se i tablica ,zbog slovo

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  3. Poštovani članovi da li neko zna nekoga ko bi mi ugradio aux zenski u bmw e46 cd biznis plejer? Pošto sam već gledao šta treba sve ali ne mogu da nađem taj kabal nigde kod nas a ne bi sam da esperimentišem da ga ne zeznem. Čuo sam da može i neki emulator da se ugradi pa da ima aux, sd karticu i usb? Bilo kakva pomoć, predlog, sugestija su dobro došli.
    Hvala unapred.[emoji3]
     
    Ja sam direktno zalemio na int.kolo kabli ,sa bananicom f3,5 kao sto ide na mobilnim tel,i sad pustam preko njega ,mob,tablet itd

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  4. Imam BMW e46 320D (pre-facelift) 2000g.  Auto je extra, nisam imao nikakvih problem medjutim sam sam zajebo jednu stvar i sad me nervira to.
    Stavljao sam one prstenove na instrument tabli, i sve je lepo radilo medjutim pri udarcu na neku rupu je otpao jedan prsten pa sam opet otvarao da namestim i slucajno sam mrdnuo kazaljku za gorivo, i sad kad god upalim kola ona laze za par litara manje nego sto treba. Stavio sam je na pocetak i onda kad dam kontakt ona se resetuje i padne po svojoj volji na dole. Gde gresim je l zna ko ? Deluje mi kao da je neka sitnica da ga ne teram kod elektricara za dzabe.

    Hvala.
    Kod mene tako pocelo,te kilometar laze,pa benzin,i na kraju za dva dana otisla cela u k....nadam se da nije isto i kod tebe.

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  5. Meni je crkla, provereno, zbog losih xenona, od kad sam stavio xenone neke kineske, za malo ko komp nije crkao, sva sreca pa je samo tabla crkla.
    Bitno je da uzmes da bude ili dizel ili benzin ( u zavisnosti sta vozis ), pozadi na tabli ima serijski broj, premija je ako budes sa istim serijskim brojem, ali nije bitno, ja sam vozio 320i a stavio sam od 318i i nikakvih problema nije bilo, sve radilo perfektno.

    Sent from my eposteljina.rs using Tapatalk


    Ok hvala ti na info :-) pozzz

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  6. Nadji drugo, isto se kod mene desavalo na e46. Tabla vrisnula.

    Sent from my eposteljina.rs using Tapatalk


    A kako da je trazim po modelu i godistu ili jos necemu,???uglavnom danas sam je skinuo sve normalno izgleda,,,tako da cu uzeti drugu,od cega gruja,najvise je izazove pa da rikne ??ja sto sam procitao i cuo od raznih tipova je kao "prebrzo paljenje;trebalo bi se sacekati kad mu das kontakt sekund,dve,,,pa start..

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  7. I šta ti sad ne radi?

     

    Послато са GT-I9515 уз помоћ Тапатока

     

     

    Nista,osim kilometar sata koji laze za +40,upaljena sijalica za ulje,proklizavanje,znak opasnosti itd ,a sve to je ok,i zmigavci levi desni rade ali na tabli nista se ne desava,ekometar ,obrtometar i on takodje,temp u max....sve nema veze sa vezom,,,pogledao dzekove ok su,probao reset opet isto,sa osiguracima da izvadim ona tri i vratim i nista,sutra cu jos da vidim lemove na samoj tabli i ako su oni ok,neznam sta bi mogao drugo da uradim..

     

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

     

     

     

  8. Drugari sta moze da bude??i jeli mu ima spasa,pre nego sto kupim drugi..poceo da brljavi,kilometraza laze,kao merac benzina,ekometar ne radi obrtometar,temp,na maks,sijalica za ulje upaljena,rucna ,proklizavanje itd ,sve kontra ,suprotno od toga ,u redu je i temp,i ulje i svetla itd,proverio i tako se vozio jedan dansve radi osim km sat ,poludeo nacisto :-)

     

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

     

     

  9. Sada sam probao, radi normalno.
    Idi na download (mozda ti izbaci pop up ili otvori novu stranicu (reklame i ta sranja), ti izadji pa opet na download).
    Kada skines .rar arhivu raspakuj je sa 7-zip ili Winrar 5.0 i noviji...
    Radii,ipak sam ja nesto zajebo u skidanju :-),hvala ti i pozz :-)

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  10. Samo zakacis klapnu na duga i to je to.
    Ja nisam stavljao nikakav relej.
    Ispada duga u kratkim + duga
     
    Evo slike...sa projektorom i bez
    Duga svetla
    Kratka svetla
    Varijanta sa zutim maglenkama
     
     
    Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока
     
     
     
     
     
    1542e2eeacde5ec773518c733af084e0.jpg65fbde39e1556ea09a1a524ec30215f1.jpg69a3a33f35ba83f92825d62ff2fd598f.jpgb03d680b63f6ed4e06ed0c0b51279824.jpgb1b667c3de8d32c2ebf4f3efe05f3581.jpg
    Ja sam danas otvorio klapnu ,na kratkom i nema nikakve zice ,,fiksna jebb93627efe99b022f22fc1850c8937b7.jpg

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka

  11. Pozdrav, razmisljam o kupovini 5-ice... Kako se pokazao e60 525ix benzinac sa 218ks?
     
    Razlike u odrzavanju u odnosu na verziju bez pogona na sva 4 tocka itd... 
    Hvala
    Moj drug ga ima 4 godina nikakve probleme nije imao do sada,samo gas :-)

    Poslato sa HUAWEI G7-L01 uz pomoć Tapatoka