Nikola BMW

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Nikola BMW

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola Kolencevic
  • Automobil
    320d

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. I ja sam misljenja da je bolje da kupim nove Tigar gume nego da nesto polovno stavljam. Cuo sam da ih dugo radi michelin i da su dosta bolji sada nego pre, ali ima neki novi Tigar High Performance, o njemu niko nista ne zna, kao izgleda lepo i pravi se za jace automobile. http://eprodajaguma.com/gume/TIGAR-HIGH-PERFORMANCE-225-55-R16-95V- I sad opet tu nema infromacija o potrosnji, buci, akvaplaningu a za dryge gume imaju te informacije na ovom sajt. Sasa0906, imas li ti neki info o ovim gumama?
  2. Ja sam u Kraljevu, videcu da pozovem pa da vidim kakva je dostava i cene. Hvala
  3. Pozdraav, Ima li ko iskustva sa naručivanjem guma preko interneta. Ja sam do sada uzimao gume preko www.intenet-prodaja-guma.rs Nisu losi, sada vidim http://eprodajaguma.com/ . Cene su im slicne, ali besplatna je dostava ako se plati unapred,tako da nije lose. Ima li neko iskustva sa jos nekom internet prodajom? Ako ima voleo bih da podelite ovde vaša mišljenja. I još nešto, nemojte me osuđivati Šta mislite o tigar letnjim gumama za BMW?
  4. Zravo ljubitelji BMW-a! Evo i ja konačno da ispunim svoj san i vozim bendzulu Moj je 320d 99 godiste,blago zatamnjena stakla, sive boje. Ja sam Nikola, dolazim iz Kraljeva. Pozdrav svima na forumu.