nikolacacak

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About nikolacacak

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Nikola Vukobrat
  • Lokacija
    Čačak
  • Automobil
    X3

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Agonija se nastavlja... Sada ni ugovor sa bmw_om nije dobar i treba novi!?! Taman kada budem registrovao izaćiće X3 14-a generacija a moj će biti pra-pra old tajmer! Pa kako da vozači bmw_a ne budu agresivni!? ? Doduše ja sam agresivan potencijalno pošto je auto u garaži bez tablica. Nadam se da ću uskoro pisati na temu-ovo je moj auto, ali zasada-beton liga. Pozdrav svima i molim vas solidarišite se i nemojte voziti vaše Bembare dok ne registrujem. Pop Nikola
  2. A znaš šta je još ludje!? Pre par godina sam imao problem sa registracijom, Daihatsu Siriona, a prošle Kymco skutera i oba sam registrovao na ćaleta u Vršcu. Ovo nije Šumadijski rokenrol nego treš metal!
  3. Uvezao x3 iz Austrije, Bmw_ov diler. Osporili u supu VIN. U bmw napisali poslednjih sedam karaktera a naši traže svih sedamnaest. Reko, ukucajte u dekoder i izbaciće sve, a ovi ni da čuju. Traže novi ugovor sa celim brojem, prevod, overu potpisa kod notara! Ludilo, potegao sam prijatelja, hendlera u Austriji, da ode i naprave novi ugovor, i da pošalje. Nisam spavao tri dana od nervoze!
  4. Sutra ujutru opet idem u sup da pokušam da registrujem X3. Ako ne uspem,daću ga na oglas, kupiću Dačiju i odjaviću se sa bmw foruma pošto više nemam razloga da budem član. Neka mi Bog pomogne. Izgoreo sam od želje da sednem i vozim! Pozdrav svima, Pop Nikola, Čačak. ?
  5. Zovem se Nikola,živim u Čačku i nedavno sam kupio X3. To mi je prvi bmw u životu. "Stručnjaci" iz Supa mi nedaju da registrujem pošte na računu stoji VIN sa 7 karaktera a oni traže ceo broj šasije!? Izludeli su me načisto!! Videćemo sa načelnicom u ponedeljak.