goransremcica

Members
 • Content Count

  1202
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by goransremcica

 1. Pozdrav drugari,trebao bih da menjam plivajuci zamajac na e39 520d,poceo je da lupa pri gasenju i podrhtava pri kretanju pa me zanima sta mi preporucujete da uradim,da li da remontujem zamajac,uzmem polovan ili da kupim nov i koju marku da trazim zamajca..?
 2. Probao sam telefon kod drugara u mercedesu i kod njega radi normalno,da li treba nesto da se dekodira ili tako nesto,pa da proradi i kod mene..?
 3. Kada sam kupio bmw e39 restajling nije imao telefon,samo fabricke izlaze za telefon u naslonu za ruku,kupio sam nokiu 6630 koja je fabricki isla u e39.Stavio sam telefon u postolje i ne reaguje,samo radi kao punjac,sta treba da uradim da bi telefon funkcionisao u autu..?
 4. Retrovizori su mi izgubili zatamnjenost,sad su kao zamagljeni,da li moze da se uradi nesto po pitanju toga ili moram da menjam komplet retrovizore,da li moze samo ogledalo da se zameni,kupi..?
 5. Problem resen,otisao sam kod drugog majstora,predihtovao ponovo diht masom i ne baca vise.
 6. Majstor je zatezao sve kako treba,kad otvori cep,onda prestane da izbija ulje..?
 7. Imam problem sa e39 520d,poceo je da baca ulje na dihtungu poklopca motora.Odem do majstora,zamenimo dihtung poklopca motora i opet isto.Sutradan ponovo sve rasturimo i stavimo diht masu na dihtung i opet baca ulje na dihtungu,sta moze da bude uzrok..?
 8. Kakva su vasa iskustva sa trapovima,da li se vise isplati uraditi remont ili kupovati nove delove trapa..?
 9. Problem na vecini e39-ki je brisanje slova i brojeva na instrument tabli,da li neko zna ko radi instrument table i resava taj problem..?