Dzoker10

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Dzoker10

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Djordje Tanaskovic
  • Automobil
    Bmw 1 e87
  1. A do kojeg najmanje ET mogu da idem sa e87 fabrika kaze oko et47 et44 ali da li bi mogao da stavim recimo et38?
  2. A da li mogu felne style 774? Nasao sam njih 7jx16 guma zimska 195/55 r16 i ET 40. Vidim da ne pise da su za e87 ali isto su 5x120 pa ne vidim zasto me bi mogle na e87?
  3. Nasao sam felne 17” sa zimskim setom guma (205/50 r17) 8j et30. Zanima me da li ove felne sa ovim ET mogu da se stave na moj auto? Da napomenem auto ima m vesanje. U pitanju je e87
  4. Nasao sam felne 17” sa zimskim setom guma (205/50 r17) 8j et30. Zanima me da li ove felne sa ovim ET mogu da se stave na moj auto? Da napomenem auto ima m vesanje.
  5. Zanima me gde uzeti felne? Auto je e87 sa sportskim vesanjem i uzeo bih 16-ice jer te i trenutno imam pa da ne moram i gume da uzimam. Vidim da postoje neki sajtovi gde su nove felne 16 navodno 300e ( nb ca...)? Zanima me kvalitet tih felni ili je mozda bolje traziti po oglasima? Ili mozda samo da repariram svoje stare i koliko bi to kostalo?
  6. Imam problem sa sedistem, sportsko sediste sa grejacima i onim jastucima za naduvavanje sa strane. E sad ti jastuci se naduvaju ali ocigledno negde pustaju vazduh i vrlo brzo se izduvaju. I druga stvar je grejaci u naslonu rade ali grejaci na kojima se sedi su ocigledno negde prekinuti i oni ne rade. Zanima me da li neko ima predstavu koliko bi okvirno mogla da kosta popravka svega ovoga? Grejace manje vise zimi upalim par puta i ove jastuke skoro nikad ne koristim ali sigurno znate onaj osecaj kada nesto ne radi pa bas nervira coveka ? ? hvala unapred na odgovorima ?
  7. Imam u bmw1 e87 professional radio koji na sebi ima dugme sa nacrtanom slusalicom za bluetooth, takodje i na volanu imam komande za bluetooth ali kada pritiskam sve te dugmice nista se ne desava kao da radio u sebi nema bluetooth. Da li je moguce da on samo ima na sebi dugme ali ne i sam bluetooth ?
  8. Imam automatska svetla i fabricki xenon ali samo na kratkim
  9. I koji tip sijalice ide u moj auto? Auto je bmw1 e87 2005god 120d 163ks
  10. Imam fabricke prstenove koji su zute boje, stavio bih led sijalice da mogu da ih koristim umesto dnevnih. Od koliko vati bih morao da uzmem a da se u toku dana vide kako treba ?
  11. E ovako, imam fabricke xenone za kratka svetla. E sad duga svetla magleneke i krugovi su obicna svetla. Hteo bih da i na krugove stavim da svetle jako bela ??? ipak lepse izgleda kada se danju aamo oni uplale. E sad nisam otvarao da vidim sta i kako funkcionise pa me zanima da li i ti krugovi imaju svoju sijalicu posebnu kao sto imaju duga i kratka svetla? Ako e tako koja koje sijalice da uzmem koji modle koja jacina ? Nadam se da nisam nesto pogresno pitao a ako jesam ne zamerite ???
  12. Pozdrav svima, auto je bmw 1 e87. Nadam se lepom druzenju ?