Dzoker10

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dzoker10

  1. Imam problem sa sedistem, sportsko sediste sa grejacima i onim jastucima za naduvavanje sa strane. E sad ti jastuci se naduvaju ali ocigledno negde pustaju vazduh i vrlo brzo se izduvaju. I druga stvar je grejaci u naslonu rade ali grejaci na kojima se sedi su ocigledno negde prekinuti i oni ne rade. Zanima me da li neko ima predstavu koliko bi okvirno mogla da kosta popravka svega ovoga? Grejace manje vise zimi upalim par puta i ove jastuke skoro nikad ne koristim ali sigurno znate onaj osecaj kada nesto ne radi pa bas nervira coveka ?  ? hvala unapred na odgovorima ?

  2. Imam u bmw1 e87 professional radio koji na sebi ima dugme sa nacrtanom slusalicom za bluetooth, takodje i na volanu imam komande za bluetooth ali kada pritiskam sve te dugmice nista se ne desava kao da radio u sebi nema bluetooth. Da li je moguce da on samo ima na sebi dugme ali ne i sam bluetooth ?

  3. E ovako, imam fabricke xenone za kratka svetla. E sad duga svetla  magleneke i krugovi su obicna svetla. Hteo bih da i na krugove stavim da svetle jako bela ??? ipak lepse izgleda kada se danju aamo oni uplale. E sad nisam otvarao da vidim sta i kako funkcionise pa me zanima da li i ti krugovi imaju svoju sijalicu posebnu kao sto imaju duga i kratka svetla? Ako e tako koja koje sijalice da uzmem koji modle koja jacina ? Nadam se da nisam nesto pogresno pitao a ako jesam ne zamerite ???