Darkooable

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Darkooable

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Darko Siljanivs
  • Automobil
    Bmw e46
  1. Darkooable

    Vibracije

    Ispod auta, kraj motora Mislio sam da su nosaci. Cim se ugeje auto to prestane..
  2. Darkooable

    Vibracije

    I da kazem da je samo pri maloj brzini i dok stajem, u voznji se ne cuje nista.
  3. Darkooable

    Vibracije

    Pozdrav ljudi, imam jedan problem U pitanju je e46 110kw,problem je kad dodje hladnije vreeme cuju se neke vibracije, dok prodjem par kilometara stane. Bio je kod majstora, menjali su viljuske, nosace automatskom menjaca, amortizere, gume balans stangle ali nista nisu postigli Da li je neko imao slican problem?
  4. Bili su grejaci u pitanju,sad pali bez problema,na zub. Hvala svima koji su ucestvovali
  5. Promenjeni su grejaci,videcemo prvi jaci minus da li je to bio problem?
  6. Pa bio je na dijagnostici,izbacio je da je relej i grejaci i senzor pritiska. Senzor sam promenuo,kaze da pusti pritisak goriva i da treba duze da vergla dok ne dodje gorivo,ali zasto onda samo zimi nece ? Logicno bi bilo i da leti nece. E sad,rekao je da relej nije u redu. Elektricar je rekao drugi grejac nije u redu i zamenuli smo ga ali nista nisam dobio. Mnogi koje sam pitao su rekli da mora da upali bez grejaca,sad sumnjam da necu nista dobiti ni kad promenim relej. Svaki majstor nesto sumnja,promenuo sam 3 majstora i svaki je nesto drugo rekao. Cak su me savetovali da osvezim motor. Moto
  7. vergla ali jako dugo,kao da ga nesto gusi. Taman kad pomislim da ce sastaviti nesto ga zagusi. Bio sam kod Steve Cizmica,promenuo mi je senzor pritiska. Takodje mi je rekao da nema sanse da su grejaci,sad sumnja na relej grejaca. Ak je nov kupljen pre dva meseca, 80ah.
  8. Pozdrav ljudi,imam jedan problem. U pitanju je bmw e46 2004god sa 110kw. Cim dodje temperatura oko 0 nece da upali,dok leti pali kao mina. Mislio sam da su grejaci problem ali mnogi majstori kazu da to nema veze. Da li je neko imao slican problem ili zna?