Hellhound

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hellhound

  • Rank
    bmw pocetnik

Profile Information

  • Ime i prezime
    Smajlovic Amer
  • Automobil
    -

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. A kakav je taj plin, znam da utiče pouzdano po pitanju emisionih standarda i štedljivosti no koliko se izgubi snage - osjetili se?
  2. Prije svega pozdrav svima i nadam se da se držite dobro u ovo usrano doba kakvo nas je zahvatilo, Naime, prije par mjeseci ja sam se bio predstavio i nisam baš toliko aktivan na forumu no međutim započeo sam sa polaganjem, zanima me par pitanja u vezi ovog naslova a ovo se radi: pošto živim u BiH i naravno suosjećam se sa vama u vezi financijske prirode, zanima me kakvi su ovi modeli sa plinom i kako se ponašaju, da li se isplati uzeti ili da ganjam nekog dizelaša (mozda e34 525tds) a na čistog benzinca ne mogu ni da pomislim. I naravno, očekujem da će biti komentara kako ta starija
  3. Pozdrav svima, Došao sam na forumu kao veliki fan i osoba koja podrzava BMW jer je to simbol uspjeha. Dolazim iz BiH, imam 17 god, pohađam školu za Saobraćajnog Tehničara. Omiljeni mi je E39 no imam jedno pitanje; Pošto se dvoumim sto bih prvo uzeo za svoje auto (ne gledajte na to sto sam početnik, nisam osoba koja zeli da divlja na cesti nego jednostavno zelim da imam vozilo da u situacijama kada mi treba brzina da dobijem brzinu a i da gledam na ekonomsku stranu potrošnje i ostalo). Uzeo bi dizelaša ili 520d ili 530d, što vi mislite?