Velja977

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Velja977

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 06/20/1977

Profile Information

  • Ime i prezime
    Veljko Kokovic
  • Lokacija
    Prokuplje
  • Automobil
    Bmw e39 523i
  1. Pozdrav svima.Imam pitanje za vas.U pitanju je reprogramiranje kljuceva na bmw e39.Imam dva kljuca sa daljinskim komandama.Jedan koristim stalno,a ovaj drugi koji nije radio sam osposobio.Problem je u tome sto kad jedan kljuc reprogramiram,ovaj drugi nece da radi i obratno.Da li postoji nacin da oba rade.Kljucevi su sa 3 tastera.
  2. https://www.udrop.com/15sB/IMG_20201031_081939.jpghttps://www.udrop.com/15sE/IMG_20201031_081950_(2).jpg
  3. Posle dužeg vremena sam na forumu.Radio sam malo na petici.Mehanički komplet utegnuta,zamenjeno dosta stvari.Kočnice,trapovi,ksenon farovi ,gume i rashladni sistem sve novo.Takodje sam letos odradio veliki servis.Malo se radilo na estetici (farbanje sedišta)i mogu reći da sad auto izgleda pristojno.Ostale su još neke sitnice koje ću vremenom srediti.Auto spremam za drugu registraciju kod mene,.Iako sam u početku bio skeptik u vezi Bmw-a,sad uopšte nemam dileme.Odličan auto.Posle čišćenja dizni,smanjena je i potrošnja.Imao sam priliku i za test na otvorenom i izuzetno sam zadovoljan.Na relacij
  4. Problem rešen.Hladnjak puštao na plastici ispod šrafa za ozračivanje.Nije se primećivalo dok nisam skinuo ventilator.Kupio sam nov hladnjak,nema više velikog pritiska u crevima i normalno kad je hladan nivo tečnosti je do oznake kalt.
  5. Imam jedno pitanje,ako bi neko mogao da mi pomogne.Biću kratak:Letos zamenjeno:vodena pumpa,termostat,nov antifriz,visko ventilator.Dešava se da povremeno izbaci po malo antifriza ispod hladnjaka i čini mi se da je malo veći pritisak u celom sistemu.Naime,kad ugasim zagrejan motor,nakon par minuta se čuje povremeno,blago šištanje i ne mogu da procenim da li dolazi iz čepa ,spojeva creva ili šrafova za ozračivanje.Temperatura je uvek ispod 100 stepeni (95-98).Inače sipan je g11 antifriz .Hvala unapred na odgovoru.
  6. Pa trosi solidno,nema plin.Oko 15 l po gradu.Menjac je vrhunski.Auto je brutalno brz.
  7. Nisu neke slike.Za sad je samo ovo.Auto presao oko 180000,tako pise.Ima par sitnih nedostataka koje treba resiti,ali nista hitno.
  8. Hvala na dobrodoslici,Nemam trenutno slike.Sutra izbacujem.
  9. Pozdrav svima na forumu.Zovem se Veljko i dugo sam vozio mercedese.Od pre par meseci,vlasnik sam e39 523 i i mogu reci da sam odusevljen ovim automobilom. Nadam se lepoj saradnji i druzenju na ovom forumu.