Iga

Members
  • Content Count

    1193
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Iga

  1. Dizne sam promenio prošle zime i za tri meseca su se isprljale tako da auto nije hteo da ide. Čistio sam ih u servisu i sad, evo posle 8-9 meseci auto je krenuo da zeza kad prebaci na plin hoće da se ugasi. Ovo sam pitao jer volim sam da čačkam oko kola sve što mogu, ako ne mogu, majstor :)

  2. Ja sam radio nebo na e34, koristio sam neki lepak sa nacrtanim krokodilom na konzervi, to su mi dali u radnji gde sam kupio materijal, evo drži godinama. Inače sam skinuo sve tragove starog lepka šmirglom pa sam prešao celo nebo lepkom,, koristio sam četku. Onda sam naneo drugi sloj lepka i sačekao da se zasuši i onda lepio platno. Ispalo je super. Jedini moj savet je da ne treba žuriti, inače ovo nije nikakva nauka.

  3. Nije to suština, suština je da nemate poštovanja prema kolegi sa foruma. Čak i ako je pogrešio pustite čoveka da kaže šta ima, nekome će biti od koristi. Ovako samo dokazujete sebi koliko ste pametni, a to već znate tako da je nepotrebno...

  4. Nema ništa od ovoga, sad se vade da će red da uvedu tako što će licencirati ugrađivače. Inače je ideja bila da taj pogled u dokumentaciju i odobrenje da ugradite plin u kola košta 20 000 dinara.

    Trenutno imamo mnogo veći problem, a to je da je država napravila takav splet okolnosti da može da se desi da TNG nestane sa našeg tržišta, i to vrlo brzo...