Iga

Members
 • Content count

  1182
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Iga

 • Rank
  bmw majstor
 • Birthday 03/30/1975

Profile Information

 • Ime i prezime
  Igor Cavic
 • Lokacija
  Banovo Brdo
 • Automobil
  BMW
 • Interests
  Svetlos`

Recent Profile Visitors

1095 profile views
 1. odlepio se tapacirung krova

  Elan iz Prijepolja proiyvodi lepak za automobilsku industriju koji trpi do 120 stepeni, zove se Elapren 780. Kilo košta 700 dinara + poštarina. Ima u dve gustine, za nanošenje pištoljem i za nanošenje četkom.
 2. odlepio se tapacirung krova

  Ja sam radio nebo na e34, koristio sam neki lepak sa nacrtanim krokodilom na konzervi, to su mi dali u radnji gde sam kupio materijal, evo drži godinama. Inače sam skinuo sve tragove starog lepka šmirglom pa sam prešao celo nebo lepkom,, koristio sam četku. Onda sam naneo drugi sloj lepka i sačekao da se zasuši i onda lepio platno. Ispalo je super. Jedini moj savet je da ne treba žuriti, inače ovo nije nikakva nauka.
 3. Čovek je totalni car, membrane vrhunskog kvaliteta, kačili smo već al nije na odmet ponovo. http://kamil.rs/index.html
 4. Odakle vuče on te pare? Kod mene ovaj ventil sa druge slike uvlači vazduh, da li to znači da tuda diše rezervoar i da li smeta nešto što nemam taj drugi ventil?
 5. Ja ovaj deo na prvoj slici gore i nemam, tako je auto stigao kod mene. Šta je to i čemu služi?
 6. HHO u 530d

  Ajde neka bude da je tako.....
 7. HHO u 530d

  Nije to suština, suština je da nemate poštovanja prema kolegi sa foruma. Čak i ako je pogrešio pustite čoveka da kaže šta ima, nekome će biti od koristi. Ovako samo dokazujete sebi koliko ste pametni, a to već znate tako da je nepotrebno...
 8. HHO u 530d

  Istorija nas uči da je većina često bila u zabludi.
 9. HHO u 530d

  Suština mog posta je bila podjebavanje kao generalna atmosfera na forumu kada većina misli da neko nije u pravu...
 10. HHO u 530d

  Nije lepo što se sprdate, ja sam baš hteo da čujem mišljenje iz prve ruke a kapiram da čovek sad neće da piše zato što ste temu izvrnuli ruglu.
 11. Regulator stoji na rampi za dizne i iz njega ide jedno crevo kroz koje se gorivo vraca u rezervoar. Ako je regulator crko nemas potreban pritisak goriva. Kad stisnes crevo koje iz regulatora vodi gorivo nazad u rezervoar i auto promeni rad na bolje znaci da je on. Ler ventil ako si cistio moras da nadjes drugi pa da probas.
 12. Stisni kleštima crevo koje izlazi iz regulatora pritiska goriva i ako počne normalno da radi, on je. Izmeri pritisak pumpe za gorivo.
 13. Hoće, svi će da se pridruže samo ako može neko drugi sve da uradi...
 14. Pomoc oko ovlascenja

  Pitaj ti lepo u SUP-u šta da radiš, to ti je jedino merodavno.
 15. Nema ništa od ovoga, sad se vade da će red da uvedu tako što će licencirati ugrađivače. Inače je ideja bila da taj pogled u dokumentaciju i odobrenje da ugradite plin u kola košta 20 000 dinara. Trenutno imamo mnogo veći problem, a to je da je država napravila takav splet okolnosti da može da se desi da TNG nestane sa našeg tržišta, i to vrlo brzo...