MoriNjo

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MoriNjo

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 11/10/1987

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Milos Moro
  • Lokacija
    Novi Sad
  • Automobil
    Yugo
  1. Sad sam gledao na netu i pise da se ukida taj zakon od NG posto ljudi nemaju para :preved: koliko je to istina vreme ce pokazati.
  2. To znam da ga mogu ovde voziti ali zanima me da li mogu kupiti ovde auto od nekog lika sto prodaje (prodaje je zato sto ne moze da ga registruje) i tamo da ga registrujem. Na primer nadjem lika koji prodaje e36 italijenske table i registrujem da u bosni? Kontate sta hocu da kazem :) Kako se krecu cene registracija u BiH?
  3. E ovako ljudi, prvo nisam znao gde da otvorim temu pa reko ajd' ovde...izvinite ako sam poagresio :) Moje pitanje je da li mogu uvesti auto u BiH i kakav je njihov zakon za uvoz kola? Imam dva darzavljanstva, znam da u Srbiju ne moze starija kola a za BiH ne znam. Ako moze tamo bi ga registrovao a vozio ovde :)
  4. Interesuje me da li bi me cimali panduri ako imam na zadnjim staklima (vrata i gepek) one "roletne"? Ne znam da li znate na sta mislim...to obicno sam vidjao na precednickim kolima itd...
  5. Ja sam sad saznao na sajmu u Novom Sadu, video sam Fabrija i jos cini mi se koju bembaru sa natpisom napred (bmwclubserbia.com)
  6. Mnogo toga... ma da necemo o tome jos, polako...tek kad se uzmu kolica onda ce biti svakakvih :) Ja cu za pocetak da se ukljucim u teme u kojima mogu da pomognem iako je nemam :lol:
  7. Za sebe, ma da ni trke i driftovanje ne bi iskljucio :)
  8. Pozdrav svim clanovima ovog foruma! Zovem se Milos, zivim u NS (najlepsem gradu:) ).. zavarsio sam odavno skolu, 87 sam godiste itd.. radim kao vozac teretnog motornog vozila u elentrovojvodinia... Vozim Yugica 45. Pre koji mesec sam krenuo da skupljam pare za kockicu (mozda se uzme i karavan ako cena bude povoljna). Planiram da je sredim, sto unutra sto sa polja uz vasu pomoc ako nemate nista protiv:)) Uglavnom to je to, sto vas zanima pitajte.