misozoric

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About misozoric

  • Rank
    bmw pocetnik
  • Birthday 01/03/1986

Contact Methods

Profile Information

  • Ime i prezime
    Miso Zoric
  • Lokacija
    Beograd,Zvezdara
  • Automobil
    BMW 735i e32 92'
  1. heh.....a ja hteo da pohvalim servis.....hehehe U svakom slucaju sta god da su radili auto sada radi do jaja, nikakv problem nisam imao od kada sam ga uzeo od njih ranije sam pizdeo od detonacija ispod haube uvak sam imao silikon super lepak izolir traku za krpljenje protokomera creva od usisa i slicno mislio sam da plinski sitem koji ja imam(a i vecina)nemoze lepo da radi a kad ono moze :-) i to do jaja
  2. Sad sam se zbunio Tako mi je rekao,da je remontovao protokomer i komp. kaze da je mesao raspored paljenja zbog neispravnosti kompa i protokomera. Jel me zajebo lik????
  3. Popravio sam :) Legao sam pod auto nasao zicu koja je bila prekinuta,povezao je i izolovao i pola kile wd-40 naprskao na onal davac na diferencijalu i se do jaja radi!!! Hvala za savete!!
  4. sredio sam problem bilo je sledece: Narezan je nov navoj za svecicu ali auto posle toka nije hteo da radi ponasao se kao da su pomesani kablovi za paljenje Crkao je komp u kolima i protokomer,elektricar je uradio remont protokomera i kompa i od tada sve do jaja nikakav problem nisam imao.
  5. Elem, u pitanju je BMW 525i 89' m20 e34 sa lovato plinom preko protokomera i desilo se sledece U toku voznje mi puce plin u motoru i izleti svecica i fali pola kabla za tu svecicu :) :) ;) .Pojeo se navoj na laozi i nemogu lepo da je vratim nazad. Onda sam kupio novu svecicu i kaplove za iste . skinuo sa onaj prsten sa svecice da bi dobio koji milimetar na duzini i uspeo sam da uhvatim nesto loze i dobro je zategao :) ,ali auto nece da pali, neponasa se kao da je skroz mrtave nego dok verglam daje znake zivota tipa brm brm brm i onda opet na na na na pa brm brm itd (jebiga neznam kako d
  6. Sredio sam problem,u sistem za hladjenje je bilo previse vazduha pa je zaledio onaj rasprsivac ili kako se vec zove, pa je zbog doga trosi ko lud(kaze majstor). Kada je ispustio vazduh iz sistema i dolio antifriz sve je bilo ok i potrosnja se vratila na staro.
  7. Elem,auto je radio savrseno na gas, trosio je 12l po gradu (verovali lil ne..) dok jedan dan nije spiskao 30l za 60km?????? Pa sad ako neko moze da mi kaza kako bih mogao da resim ovaj problem bilo bi lepo. Inace skoro sam promenio filter za plin i svecice Auto je BMW 525i m20 1989 12v i plin ide preko protokomera.
  8. Uradio sam testove na kompu kao sto si mi rekao i dobijam dve nule (0.0) na testu broj 8 i broj 2.
  9. aha.....skidao sam tablu kada sam menjao silice,znam na koje dzekove mislis, pogledacu to sto si mi rekao. nisam znao da se to moze otvarati i da unutar njega postoji nesto kao sto je taj mem chip.. ali mislim da je najverovatnije onaj senzor na diferencijalu ...ali videcu...
  10. Auto sam kupio u takvom stanju,ali kao sto kazes najbolje je dao odem kod majstora i pustim ljude da rade svoj posao ali bi pre toga da se malo raspitam o ovom kvaru. sto se tice kompa on mi obavlja sve druge radnje npr. crkla mi sijalica na stop svetlu i kada stisnem kocnicu on tamo kaze da mi neradi stop ili kada povucem ka sebi rucicu z\a pranje stakla on mi kaze da imam malo tecnosti za pranje(a stvarno imam malo) Desava mi se isto da mi se ugasi displej od kompa na tabli zajedno sa kazaljkama od goriva i temperature.Da bi to proradilo moram da zagrejem auto, onda da ga ugasim i odmah u
  11. Nadam se da necu,jel imas neki savet kako da olaksam sebi popravku??
  12. e hvala,predpostavljam da cu lako naci taj dzek ali dal to mogu da izvedem bez kanala tj. da stavim auto samo na dizalicu i panj pa da legnem ispod... javicu dali sam nesto uradio pozz!
  13. Imam problem a neznam sta je uzrok pa da pitam majstore.... :vampire: Neradi sledece : 1.Kilometar sat (nepokazuje koliko idem na sat, stoji kao da je ugasen auto) 2.Koliko je auto presao zvanicno (zkucao na 230549km) 3.I onaj mali brojcanik(digitalni)sto moze da se resetuje. 4.Trenutna potrosnja u toku vozje (ono na kompu i na tabli L-100 mislim i na digitalni i na analogni) Ako neko moze da mi pomogne bio bih mu zahvalan ili jos bolje da se odazove neki majstor pa da se dogovorimo oko popravke ima i tu nesto oko mehanike ali otom potom.......hvala unapred. :)
  14. i oni ce sve u moje ime da zavrse tipa kupoprodajni ugovor, odjavu vozila porez na kupovinu vozila itd???