Kako da popravim nebo? BMW E36 coupe


Recommended Posts

Ej ljudi jedno pitanje....visi mi nebo :)

Odvojilo sa platno od onog ostalog cvrstog dijela neba i sad to visi. Kako da to poprevim? Dali se moze inijeti napolje ikako bez da skidam sajbu? E36 Coupe je u pitanu.

Hvala

Link to post
Share on other sites

To platno da se vrati tj zalepi ponovo ne moze, jedino resenje je ponovno tapaciranje drugim materijalom. Nema potrebe soferka da se skida da bi nebo izaslo napolje, kada ga odvojis od krova, izneses ga na suvozaceva vrata , i to veoma pazljivo da ga ne polomis jer je veoma meko i gibljivo.

Link to post
Share on other sites

jel ima neko slike ili detaljnje uputstvo kako se skida nebo? sve sam moguce skidao dosad al to nisam nikada hehehe pa da ne polomim sta. Znaci moze se izvuci kroz vrata, super

Link to post
Share on other sites

Druze jedno vrlo bitno pitanje imas li ti siber? Ako imas onda si naj.... Odvoji ceo dan za igranje. Ja sam video kako se to radi ali to prosto ne moze ukratko da se kaze. Bas moras da pazis kada skidas da se ne izlomi da sve zabice i kederi budu na svom mestu. Ako hoces da improvizujes ostaje ti varijanta da neki lepak koji malo brze hvata stavis u spric i ubrizgavas ga malo po malo i lepis nebo. To moze da uspe.

Link to post
Share on other sites