Recommended Posts

ha evo novog problema :angry: znaci gore i u nogama duva toplo iako mi je na prebaceno na hladno jedino u sredini duva hladniji vazduh cak i kad zatvorim klapne na konzoli za gore i dole i dalje izlazi pomalo topao vazduh.dakle u cemu je problem ventili,sablja ili...posto sam citao pomalo i video da ima 300 djavola,dakle od cega da pocnem ?

Link to post
Share on other sites

Ja nebih ništa provjeravao, jednostavno bih se navikao da kad hoću hladno - neka duva samo u sredinu. Kada hoću toplo- gore i dole neka duva. Što da ti duva hladno na noge pa da nazebeš, nedaj Bože.

Gledaj to sa vedrije strane. Može odjednom da duva i toplo i hladno.I to se može iskoristiti valjda nekako, to nemogu ni najnoviji modeli. :lol:

ops, nisam vidio da duva vruće i u sredini.. iza radija, cd-a, kasetofona... šta već, malo desno, ima jedan step motorčić koji se otvara kako on hoće. Probaj da ga ubiješ, ja sam svoj raskopčao i riješio problem, to je bilo kod mene.

Link to post
Share on other sites

aaa misliš na satiće :lol: :lol: ja mislio oćeš da skineš sve do lima. Pazi to dvoje nema nikakve veze. Što se mene tiče, prvo bih riješio klimu, odnoso hlađenje, pa bi tek onda čačkao instrument tablu, prskao je kontakt klinerom, mjenjao cajgere, bojio kazaljke, napisao slovo M, stavio home made cajgere sa 300 km/h :D

Ovo ti se nalazi iza cd-a.

Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...

Imam problem oko zzamene malog hhladnjaka za grejanje (busan).U pitanju je 318is e36 cuo sam da ima dosta modela tih hladnjaka.Ako neko zna dali pase od nekog drugog modela 316,318.320...? hvala!

Link to post
Share on other sites