Neso

Members
 • Content Count

  309
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Neso

 • Rank
  bmw ucenik

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Lokacija
  Doboj, RS
 • Automobil
  525i 24v
 • Interests
  525i 24v
 1. aaa misliš na satiće :lol: :lol: ja mislio oćeš da skineš sve do lima. Pazi to dvoje nema nikakve veze. Što se mene tiče, prvo bih riješio klimu, odnoso hlađenje, pa bi tek onda čačkao instrument tablu, prskao je kontakt klinerom, mjenjao cajgere, bojio kazaljke, napisao slovo M, stavio home made cajgere sa 300 km/h :D Ovo ti se nalazi iza cd-a.
 2. nije ti to baš preko potrebno... možeš to srediti i ako izvučeš napolje kasetofon-cd-dvd-radio.
 3. Ja nebih ništa provjeravao, jednostavno bih se navikao da kad hoću hladno - neka duva samo u sredinu. Kada hoću toplo- gore i dole neka duva. Što da ti duva hladno na noge pa da nazebeš, nedaj Bože. Gledaj to sa vedrije strane. Može odjednom da duva i toplo i hladno.I to se može iskoristiti valjda nekako, to nemogu ni najnoviji modeli. :lol: ops, nisam vidio da duva vruće i u sredini.. iza radija, cd-a, kasetofona... šta već, malo desno, ima jedan step motorčić koji se otvara kako on hoće. Probaj da ga ubiješ, ja sam svoj raskopčao i riješio problem, to je bilo kod mene.
 4. kao da mi je.. šta ja znam ostarilo staklo, unutra je sigurno "zaprljano", ali ne kondenzuje. Spremam se sad jedan dan sa otvorim, očistim.. samo se bojim da ću se cimati dan-dva i da neću imati ništa od toga. Uglavnom se manifestuje sako što slabo vidim sa kratkim svjetlom. Dali bi xenon pomogao? I to mi nešto nesigurno.. već sam se skoro pomirio da je kratko slabo i da nema pomoći..
 5. neki relej mada faka, samo neznam, šta je to relej i kako izgleda, tako da vrlo vjerovatno ću posjetiti električara. A baš je neki magarac <_<
 6. jesi li ti probao otići električaru??? Jbg, neki od nas dvojice izgleda mora, aj ti :lol:
 7. jok x5, ovakvo nešto kao na smajliju :e30: :e30: slično ovome
 8. a imaš li pajdo neki plan, ideju ili rješenje za farove od e34. Došlo mi e da tužim bavarske inžinjere, ostadoh bez očiju. Imaš li kakve slike??
 9. imao je sve kao i stari, sve. Dobro sam pogledao. Ali neće da šljaka kad sam spojo na autu. Kontam dok je stari crkavao, garant je nešto sjebao. E sad, neki relej, osigurač, možda je ispod sjedala. Kontam možda nešto neko zna, možda je neka glupost u pitanju...
 10. pazi, onaj moj je bio zaribao, njemu nema mrdanja. Taj novi spojismo na akumulator i vrti kao lud. Toi mi je bilo dovoljno da ga kupim za 25 eura :dance3: neznam ni da ima drugu brzinu
 11. Crkao ventilator. Kupio polovan (isprobali i radi), zamijenio spojio sve. Neradi.. Zašto majku mu? Svi osigurači naprijed (u kutiji kod motora su OK). E sad, pod zadnju klupu nisam zavirivao, mada ih i tamo ima :huh: Dali da ja čačkam ili da ko čovjek odem električaru? Nešto me mrzi da idem, nervira me čekanje. :lol: a i električar mi ide na živce
 12. Suki, drugi put kažeš da je za crnog cigana :lol: Čuj. čim nekom treba motor, stvar je ozbiljna. U RS nema baš neke ponude, tu i tamo neki od manjih otpada dobije BMW, i prodaju dijelove po realnim cijenama. Ovi veči su govna.
 13. Šta ja znam, ganjaj dalje. Mnogo para u materinu.. Odraće te aligatori.
 14. Da ga i ugradi ili? Ako će da ga ugradi i ako je motor ono baš dobar.. možda je i OK e sad oni će uvijek govoriti da je auto vozila baka jednom mjesečni do pijace i nazad. Neznam, puno mi je to.
 15. Jes, Agić, stalno mu zaboravim prezime. Jesi li pitao njega?