Sredstvo za izgrebane diskove


Recommended Posts

Cuo sam da ima neko sredstvo (tecnost) kojom se prebrisu izgrebani diskovi i oni kao lepo rade posle toga... Jel zna neko za nesto takvo ili za neko drugo resenje??

Link to post
Share on other sites

haha ok onda za to ima sredstvo ali neznam taco kako se zove ali pomaze i zubna pasta samo fino istrljas pamucnom krpom radi ko nov provjereno iskusano :P ( radio sam ko dj nekad)

Link to post
Share on other sites

jok samo fino istrljas i isperes

nesmeta im voda

probaj na nekom koji ti je nevazan cd

pa vidi jel ima razlike ja sam ih u kaficima uvjek tako cistio

Link to post
Share on other sites

tecnost za sudove.. Ako nije folija ostecena, moze.. a ako jeste.. onda ne pomaze nista. Za ogrebotine na donjoj strani postoje neke tecnosti ali su malko skupe, tako da ako nemas nesto vazno na disku ne uzimaj bezveze. Svojevremeno sam kupio i narezao 100 ili 150 diskova muzike, tacnije prerezao od grugara. Sta se desilo posle 5,6 meseci? Ne znam ni sam. Ono sto je bitno je da ni jedan nije hteo da sljaka. Znaci ni jedan. Toliko o kvalitetu pojedinih diskova na stapu. Pouka.. Plati dobro i ne razmisljaj. Slicno vazi i za Hard Diskove. Ako ne moras da ga vadis iz kompa, nemoj.. Zavari ga nekim aparatom za lim unutar kucista. Moze da ti ispadne na beton, ili da ga neki baksuz ''statickim el.'' osteti. Sve je napravljeno da sluzi za ono za sta je NAPRAVLJENO!! Tako i diskovi koji su izgrebani, osteceni.. Cuvaj jer znas sta je na njima. Suvise je to osetljivo za pozajmljivanje ili davanje kojekakvim grebatorima. Iz svega ovog, napisanog, sledi da sam imao malo loseg iskustva sa doticnim.. diskovima. Tacno. Jesam. Vise nemam. :pleasantry:

Link to post
Share on other sites