Recommended Posts

Mogu li felne koje se razlikuju po dubini za nekih 12mm da naprave problem na autu tipa da preopterete vešanje ili nešto slično ili da dovedu do nestabilnosti auta?

Stavio sam felne na E46 od E90 i ja ne primećujem nikakvu razliku, međutim našao sam negde da to i nije baš dobro rešenje. Gume su 205-55 R16 (fabrička dimenzija da ne kažem školski). Sa tim novim točkovima sam prešao nekih 2000km od toga nekih 1300 na autoputu (išao sam na more u Grčku, znači uglavnom dobar autoput) i ne primećujem da se nešto čudno dešava, ali da pitam čisto da bih ja bio siguran ili je najbolje da prodam njih i uzmem neke propisane sa ET46 mada mi se ove sviđaju i stoje lepo mom autu.

Hvala unapred na odgovorima :pleasantry:

Link to post
Share on other sites

Ne stružu i ne zakačinju nigde i isti je prečnik centralne rupe, samo su mi pre njih bile gume 225-45 R17 koje su bile znatno neudobnije pa me sad prosto plaši što se ponaša kao drugi auto što se tiče udobnosti, mada verovatno ima uticaja i to što sam mu stavi nove Michelin primacy gume u odnosu na stare koje su bile na njemu kad sam ga uzeo (dve su bile stare koliko i auto :D ).

Link to post
Share on other sites